Νέες ελπίδες για τον μικρό Μπέν

Νέες ελπίδες πως ίσως το δράμα τους να έχει φτάσει στο τέλος της δημιουργεί στην οικογένεια του Μπεν Νίνταμ, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, η δήλωση ενός άνδρα πως ίσως να είναι το παιδί που χάθηκε πριν από αρκετά χρόνια.

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του τότε 21 μηνών, Μπεν από την Κω, όπου έκανε διακοπές με την

οικογένειά του, οι ελπίδες για τον εντοπισμό του Βρετανού αναζωπυρώνονται με τους αξιωματικούς της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ να βάζουν νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο, τα οποία ίσως οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να αρχίσουν οι έρευνες για τον «μικρό Μπεν», αφού πρώτα ολοκληρωθεί η επεξεργασία των πληροφοριών που συνέλεξε τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία μετά τη συμμετοχή της οικογένειας του εξαφανισμένου παιδιού στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή που μας πέρασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», υπάρχουν πέντε περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουν οι Βρετανοί αστυνομικοί με την ΕΛ.ΑΣ. και εντοπίζονται σε Ημαθία (δύο περιπτώσεις), Λάρισα, Μαρμαρίδα της Τουρκίας και Θεσσαλονίκη. Ήδη η Αστυνομία εξέτασε μία περίπτωση στη Λάρισα, αλλά δεν άργησε να αποδειχθεί πως το συγκεκριμένο άτομο δεν είχε καμία σχέση με τον εξαφανισμένο Μπεν από τη Βρετανία.

Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις για το πού θα εστιαστούν οι έρευνες θα ληφθούν από τους αστυνομικούς αφού πρώτα ξεκαθαριστεί κάθε πληροφορία που έχουν στα χέρια τους.

Πάντως η δήλωση ενός άνδρα πως ίσως να είναι το παιδί που χάθηκε πριν από αρκετά χρόνια δεν μπορεί να μην φουντώσει την ελπίδα της οικογένειας.

Ο άνδρας αυτός έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία και Βρετανία και πρόκειται να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν όντως είναι ο Μπεν Νίνταμ ή όχι.

Δεν αποκλείεται ο άνδρας να είναι κάποιος φαντασιομανής, που είδε την έκκληση της οικογένειας και επικοινώνησε με την αστυνομία. Αλλά οι βρετανικές αρχές είναι αποφασισμένες να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα και γι’ αυτό θα έρθουν σε επαφή μαζί του για να του γίνει τεστ DNA.

Keywords
Τυχαία Θέματα