Νέες εικόνες της επέμβασης στο παντοπωλείο (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ο εκτελεστής στο παντοπωλείο τηλεφωνούσε σε γνωστούς του: "Κάντε ταυτόχρονα κι άλλες επιθέσεις"

Ο ένοπλος ο οποίος εισέβαλε και πήρε ομήρους σε εβραϊκό παντοπωλείο του Παρισιού σήμερα, ο Αμεντί Κουλιμπαλί, τηλεφώνησε σε οικείους του προκειμένου να τους ζητήσει να επιτεθούν εναντίον άλλων στόχων πριν χάσει τη ζωή του στην έφοδο που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις επιβολής της τάξης, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μία πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ οι Αρχές αναζητούν την σύντροφο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο «France 2» με αποκαλυπτικό του Video

δείχνει από διαφορετική λήψη την επιχείρηση της Αστυνομίας στο παντοπωλείο στο Βενσέν στο Νότιο Παρίσι.

Σε αυτό το Video φαίνεται το ρολό από το κατάστημα να ανεβαίνει και να βρίσκεται στο πάτωμα ένας νεκρός, αμέσως οι άνδρες της Αστυνομίας ρίχνουν «βροχή» από σφαίρες ενώ φαίνεται να πυροβολείται και άνθρωπος ο οποίος εξέρχεται του παντοπωλείου.

Εν συνεχεία υπάρχει εισβολή στο κατάστημα και την ίδια ώρα εξέρχονται οι όμηροι. Ο Αμεντί Κουλιμπαλί έχει πέσει ήδη νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Σε άλλο σημείο του Video φαίνεται ένας από τους ανθρώπους που ήταν μέσα στο παντοπωλείο να δέχεται σφαίρα, ενώ, προς το τέλος της λήψης αστυνομικοί βγάζουν έξω έναν συνάδελφό τους που φέρεται να έχει δεχθεί χτύπημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα