Μ.Ντενίση: "Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μας κρέμασε τελευταία στιγμή"

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή, με τίτλο "Σμύρνη μου, αγαπημένη", με πρωταγωνιστές κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού θεάτρου, η οποία θα παρουσιαστεί στη σκηνή του "Ελληνικού Κόσμου" τον ερχόμενο χειμώνα..

Τα τραγούδια της παράστασης θα ερμήνευε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία συμφώνησε, αρχικά, σε όλα με το Ίδρυμα, συμμετείχε και στη φωτογράφιση της ομάδας και όλα έδειχναν πως θα συμμετείχε κανονικά στο project το οποίο θα υλοποιηθεί τον προσεχή χειμώνα. Παρ' όλ' αυτά, τελευταία στιγμή,

κάτι άλλαξε, σύμφωνα με την κυρία Ντενίση:

«Η Θεοδωρίδου διαφώνησε με την παραγωγή, όχι με εμένα. Μου άρεσε η ιδέα να είναι, μου είναι και πολύ συμπαθής και έχει και ωραία φωνή, αλλά έκανε κάτι που δεν το θεωρώ επαγγελματικό, προσωπικά δεν θα το έκανα. Δηλαδή έκλεισε τον Μάρτιο, φωτογραφηθήκαμε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο ζήτησε κάτι άλλο από αυτό που είχαν πει. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο», δήλωσε στην εκπομπή Happy Days, για να συμπληρώσει: «Εμένα με στενοχώρησε με αυτό που έκανε. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, λεπτομέρειες ας πει η ίδια. Το είπα ανοιχτά ότι με στενοχώρησε, αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να σχολιάζω την απόφαση κάποιου άλλου. Δεν με αφορά τόσο άμεσα, δεν είχαμε μια διένεξη καλλιτεχνική, ήταν η Θεοδωρίδου και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Ήταν εντελώς οικονομικό το θέμα, δικό τους. Μας άφησε ξεκρέμαστους, γιατί είναι Ιούλιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα