Μητέρα έβγαλε τα μάτια του παιδιού της...στο όνομα του Σατανά (ΒΙΝΤΕΟ)

Άσχημες μνήμες ξύπνησαν στην αίθουσα ενός δικαστηρίου στο Μεξικό, όπου δικαζόταν η υπόθεση της τύφλωσης ενός αγοριού από την ίδια του τη μητέρα.

Ο Φερνάντο Κάλεμπ Αλβαράδο Ρίος, όπως είναι το πλήρες όνομα του μικρού αγοριού, έχασε τα μάτια του, όχι σε κάποιο ατύχημα, αλλά από την ίδια του τη μητέρα, η οποία μαζί με κάποια ακόμα μέλη της οικογένειας, πραγματοποιούσαν τελετή προς τιμήν του σατανά, με σκοπό όπως δήλωσαν να τους προστατέψει από έναν ενδεχόμενο φονικό σεισμό.

Κατά τη διάρκεια μια τελετής, η μητέρα ζήτησε από τον 3χρονο

τότε να κλείσει τα μάτια του σε ένδειξη σεβασμού στον Σατανά, ενώ παράλληλα όλοι οι υπόλοιποι χόρευαν γύρω του σε κύκλο, καλώντας τον να αποκαλυφθεί μπροστά τους. Ο μικρούλης όμως φοβήθηκε πολύ και δεν τα έκλεισε ενώ έκλαιγε με λυγμούς… Η μητέρα του εκνευρισμένη, άρπαξε ένα κουτάλι, του χύμηξε και του… έβγαλε τα μάτια!

Οι γείτονες πανικόβλητοι άκουσαν τα ουρλιαχτά του, μιας και σπάραζε από τον πόνο και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. «Πάγωσαν», μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα του αόμματου παιδιού, ενώ η μητέρα του έδειχνε ατάραχη. Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές και συνέλαβαν την αδίστακτη οικογένεια ενώ ο μικρός από τότε ζει σε ορφανοτροφείο.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2012 ενώ μετά από το μαρτύριο που πέρασε, το 5χρονο πλέον αγοράκι ξαναβρήκε το φως του, χάρη σε έναν γιατρό ο οποίος του τοποθέτησε γυάλινα μάτια και τώρα ξαναβλέπει και πάλι.

Η μητέρα, ο παππούς, η γιαγιά, ο θείος και η θεία του αγοριού καταδικάστηκαν σε 30 χρόνια φυλάκιση, έκαστος, για όσα του έκαναν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Πα-τερας σκότωσε τα πέντε παιδιά του και τα έθαψε

Έβαλε το παιδί της φίλης του στο στεγνωτήριο και το έθεσε σε λειτουργία

Keywords
Τυχαία Θέματα