Μητέρα 22χρονης: «Την έβριζαν, την χτυπούσαν και την έλεγαν κ@λ@πόντια»

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω. Οι συμμαθητές μου με κοροϊδεύουν», αυτή είναι μία από τις φράσεις που είχε μέσα το δισέλιδο σημείωμα της 22χρονης Μαρίας, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου, κι ενώ βρίσκονταν κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στην Τεχνική Σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

Λίγο πριν το τέλος του μαθήματος, η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε όρθια και, αναφωνώντας πως θα τις κάνει να γελάσουν για τελευταία φορά, άρχισε να μαχαιρώνει στα χέρια τα θύματα, δύο κορίτσια από την Αλβανία και μία από

την Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο και η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε καθημερινά άγρια περιστατικά bullying, συνελήφθη.

Η μητέρα της, μιλώντας στους δημοσιογράφους, κατήγγειλε τα καθημερινά «μαρτύρια» της κόρης της, λέγοντας «Την χτυπούσαν, της τραβούσαν τα μαλλιά και την έβριζα κ@λ@πόντια. Η Μαρία ήταν πολύ κλειστή. Δεν είχε φίλες, δεν έβγαινε έξω, ντυνόταν συντηρητικά. Γι’ αυτό την ενοχλούσαν. Εγώ φταίω για όλα αυτά γιατί της έλεγα να κάνει υπομονή μέχρι να πάρει το πτυχίο της γιατί τα χρόνια είναι δύσκολα. Έπρεπε να την είχα πάρει από εκεί και να την άφηνα στο σπίτι».

Συγκλονιστικό είναι κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί και πέρσι πάλι με την 22χρονη, όταν πιάστηκε στα χέρια με μια συμμαθήτριά της. «Η Μαρία είχε κάνει εγχείρηση στην πλάτη. Όταν επέστρεψε στο σχολείο την χτύπησαν άσχημα και την πάτησαν στην πλάτη που είχε χειρουργηθεί. Της τράβαγαν τα μαλλιά. Η Μαρία επιτέθηκε σε μια συμμαθήτριά της και είχαν φέρει μέχρι και ψυχολόγο για το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε «Τα μάζευε όλα μέσα της και τελικά δεν άντεξε άλλο».

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 22χρονη στη σχολή της, μάλιστα, ήταν τόσο σοβαρά, που οι γονείς της την πήγαιναν και την έπαιρναν από τη σχολή κάθε μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα