Μηνύει τον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μηνύσεις και αγωγές θα καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για το δυσφημιστικό ρεπορτάζ που έπαιξε για αυτόν από την εκπομπή «Δίκη», το βράδυ της Δευτέρας. Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται βέβαια κόντρα στο πολύ καλό κλίμα που είχαν μέχρι πρότεινος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο, πρόεδρο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού και της «πράσινης» ΠΑΕ.

Το

ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στο ΣΚΑΪ έκανε αναφορά στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013 με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με Μέσο ενημέρωσης, το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αλλά και όσων είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του.

Παράλληλα φιλοξενεί και ιδιαίτερα σκληρά σχόλια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, καθώς τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο «φυγόδικο» και ο οποίος έχει «αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο σε βάρος της χώρας».

Και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;».

Keywords
Τυχαία Θέματα