Μιχελάκης στα Παραπολιτικά 90.1: Κάποιοι ελπίζουν στην τρόικα για να έχουν λόγο ύπαρξης

Στην διπλή εκλογική μάχη του Μαίου αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην εκπομπή «Η έκδοση του Σαββατοκύριακου» με τον Γιάννη Χρηστάκο. Όπως είπε «όσοι πάνε να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος σε αυτές τις εκλογές κάνουν ένα τεράστιο λάθος για την πατρίδα μας επιχειρώντας μόνο και μόνο να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες» και πρόσθεσε: “Όταν βλέπεις

τη χώρα σιγά-σιγά για πρώτη φορά να σηκώνει κεφάλι, όταν βλέπεις πως για πρώτη φορά οι θυσίες του Ελληνικού λαού πάνε να πιάσουν τόπο είναι κατανοητό πως αυτοί που έχουν συνδέσει με την τρόικα και τα μνημόνια την πολιτική τους ύπαρξη να ανησυχούν”.

Για την προετοιμασία των εκλογών ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι «ότι το Υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο για την τριπλή εκλογική αναμέτρηση δηλαδή τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές» επισημαίνοντας παράλληλα πως πρόκειται για μια ξεχωριστή διαδικασία με ιδιαιτερότητες αφού για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές θα υπάρχει σταυρός προτίμησης ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές υπάρχει ένα πλήθος υποψηφίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα