Μία μέρα του Νοέμβρη

Η προσβολή είναι πιο εύκολη από το επιχείρημα.

Οι σεξιστικές επιθέσεις , ελλείψει επιχειρημάτων , είναι ο πιο εύκολος δρόμος, πλην όμως και ο πιο .

Η διανοητική τεμπελιά, οδηγεί σε σεξιστικές επιθέσεις που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Αντίθετα οι φτηνιάρικες αυτές συμπεριφορές στην πολιτική , απλώς εκχυδαΐζουν το δημόσιο λόγο. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που ο κόσμος είναι σε πολύ δύσκολη θέση και περιμένει από τους πολιτικούς να μην μετατρέπουν το δημόσιο λόγο σε .

Οι συζητήσεις σε μια παρέα, στο καφενείο, μπορούν είναι πιο χαλαρές.

Σε καμία περίπτωση όμως

δεν μπορούν να ακούγονται χυδαιότητες και φθηνές σεξιστικές επιθέσεις μέσα στη Βουλή ,που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική ουσία.

Τα διάφορα σχόλια που άκουσα για την κυρία Τζάκρη με ξένισαν. Όμως δε με ενδιαφέρουν οι στιλιστικές επιλογές της, αλλά οι πολιτικές της θέσεις που αποδεικνύουν περίτρανα την ανερμάτιστη και υποκριτική της επιλογή.

Η κυρία Τζάκρη ως υφυπουργός της Κυβέρνησης Παπανδρέου που μας έβαλε στο πρώτο – και χειρότερο απ’όλα – μνημόνιο, Ψήφισε και το δεύτερο μνημόνιο, Ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, Ψήφισε το δεύτερο μεσοπρόθεσμο, Ψήφισε όλους τους προϋπολογισμούς της τελευταίας 4ετίας και μια μέρα του Νοέμβρη διαφώνησε με την ακολουθούμενη πολιτική .

Η ασυνέπεια του λόγου της σε ολο της το μεγαλείο χωρίς να έχει το θάρρος σε εκείνους που την ψήφισαν να βγει να μιλήσει και να υποστηρίξει τις θέσεις της.

Η ασυνέπεια του λόγου της αλλά και όσων ετοιμάζονται να την υποδεχθούν…

Keywords
Τυχαία Θέματα