Μετά τη Μέρκελ και ο Ομπάμα συγχαίρει τον Σαμαρά

Την υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Πένι Πρίτζκερ δέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και την άκουσε να αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τις θυσίες της Ελλάδας αλλά το ότι μένουν ακόμη πολλά να γίνουν. Η Αμερικανίδα υπουργός Εμπορίου δήλωσε πως γνωρίζει η ίδια και ο πρόεδρος Ομπάμα ότι «ο πρωθυπουργός έχει πάρει και θα συνεχίσει να παίρνει σκληρές και δύσκολες

αποφάσεις για να κρατήσει την Ελλάδα στο μονοπάτι των διαρθρωτικών και δομικών μεταρρυθμίσεων στην προσπάθεια να προωθήσει ανάπτυξη και συνολική οικονομική ευημερία».

Η Ελλάδα πλέον μπαίνει σε περίοδο ανάκαμψης μετά από έξι οδυνηρά χρόνια ύφεσης, αναδεικνύουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες για τη χώρα - Αντώνης Σαμαράς Αλλά όπως τόνισε «η Ελλάδα δεν θα πρέπει να εστιάζει μόνο σε περικοπές αλλά και σε βήματα που προωθούν ανάπτυξη, δουλειές, εμπόριο και επιχειρηματικότητα που θα ωφελήσουν όλους τους Έλληνες». Και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα συνεχίζει να αντιμετωπίζει δύσκολες επιλογές.

«Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα αλλά υπάρχουν πολλά να γίνουν. Οι Έλληνες έχουν καλύψει μεγάλο μέρος του δύσκολου δρόμου για να εγκαταλείψουν τώρα τις προσπάθειες» επισήμανε η Αμερικανίδα υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα