Μέσω ασυρμάτου ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά" ο Βασίλης Κικίλιας

Στο πλευρό των αξιωματικών που εκτελούσαν υπηρεσία στo Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής βρέθηκε κατά την αλλαγή του έτους, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Αστυνομίας, αντιστράτηγο, Δημήτρη Τσακνάκη, ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και απηύθυνε εορταστικά μηνύματα μέσω ασυρμάτους στους αστυνομικούς που υπηρετούσαν εκείνη την ώρα.

"Κυρίες και Κύριοι, εσείς όλοι που δουλεύετε σήμερα, έχετε το σεβασμό και τις ευχαριστίες όλης της Ελληνικής Κυβέρνησης

και όλης της Ελληνικής κοινωνίας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτούς τους επτά μήνες. Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας, τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξέρω ότι αυτό που κάνετε να είστε σήμερα έξω και να προστατεύετε όλους τους Έλληνες από την Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Νότια Ελλάδα και τα νησιά, παντού, είναι πολύ σημαντικό, είναι εξαιρετικό, είναι πολύ ξεχωριστό. Και γι’ αυτό σας τιμούμε όλοι. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ειλικρινά Καλή Χρονιά!", ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Κικίλιας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσακνάκης ευχαρίστησε το προσωπικό "γιατί παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζετε καθημερινά, κατατάσσετε το συλλογικό συμφέρον πιο ψηλά από το ατομικό" και ευχήθηκε "τη χρονιά που έρχεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ομοψυχία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος, στο δύσκολο έργο μας".

Διαβάστε επίσης:

Οι ευχές του Κικίλια σε τροχονόμο εν ώρα καθήκοντος (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα