Μέχρι και παπούτσια ήθελε ο Κώστας Τασούλας να αγοράσει στην Αμάλ Αλαμουντίν (ΦΩΤΟ)

Η πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου, τουλάχιστον γι’ αυτό τον καιρό, λόγω του γάμου της με τον επίσης πιο διάσημο εργένη του πλανήτη (τουλάχιστον για την σόου μπιζ) η Αμάλ Αλαμουντίν, που βρίσκεται στη χώρα μας, δεν θα μπορούσε να μην γοητεύσει και τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα. Ο κ. Τασούλας, άψογος οικοδεσπότης, φρόντισε χθες κάθε λεπτομέρεια για την φιλοξενία της Αμάλ Αλαμουντίν στην Ελλάδα. Από την επίσκεψη στο γραφείο του, μέχρι και το γεύμα που της παραχώρησε στο Μικρολίμανο.

Μάλιστα, ο κ.

Τασούλας προσφέρθηκε μέχρι και παπούτσια να της αγοράσει, όταν χθες της πρότεινε να την ξεναγήσει στην Ακρόπολη και η κ. Αμάλ Αλαμουντίν ωστόσο, δεν είχε προβλέψει και δεν είχε φορέσει τα κατάλληλα παπούτσια για να ανέβει στο Βράχο. Το γεγονός μάλιστα επιβεβαίωσε και σήμερα το πρωί η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη που ήταν παρούσα χθες στο γεύμα με την διάσημη δικηγόρο στο Μικρολίμανο, αλλά και στον διάλογο για την αγορά των παπουτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δώρο του Αντώνη Σαμαρά στην Αμάλ Αλαμουντίν-Εμπνευσμένο και επίκαιρο...Δυνατό πιρούνι η Αμάλ Αλαμουντίν-Της άνοιξε η όρεξη στο Μικρολίμανο Το γεύμα της Αμάλ Αλαμουντίν με την Όλγα Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)-Τι έφαγαν και τι ήπιαν μαζί με τον Κώστα ΤασούλαΜία συνεργάτιδα του Σαμαρά στο πλευρό της Αμάλ Αλαμουντίν
Keywords
Τυχαία Θέματα