Με τζιν και μπουφανάκι με κουκούλα ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Μπακογιάννης (ΦΩΤΟ)

Με μια φρέσκια ομιλία ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ο νεαρός πολιτικός μεταξύ άλλων δήλωσε στην ομιλία του:

"Σας ζητώ σήμερα να πιστέψετε πως θα βάλω τα δυνατά μου και ως Περιφερειάρχης. Πως αυτό τον τόπο θα συνεχίσω να τον υπηρετώ με πάθος.

Φίλες και φίλοι,

Τους επόμενους μήνες έχουμε να ακούσουμε πολλά. Πάντα έτσι γίνεται στους προεκλογικούς αγώνες. Θα ‘θελα όμως να αποφύγουμε την τεχνητή πόλωση και να μπορέσουμε να σταθούμε

με αξιοπρέπεια στο δημόσιο διάλογο για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών. Μην έχετε αμφιβολία πως η επιλογή εκείνο το ανοιξιάτικό πρωινό του Μαΐου θα είναι ανάμεσα στον φόβο και την ελπίδα. Από τη μία η προσπάθεια χειραγώγησης της λαϊκής εντολής και η εκμετάλλευση της αυτοδιοίκησης για κομματικούς σκοπούς και από την άλλη η ανάγκη για ουσιαστική συνεργασία και οι πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα. Σε αυτές τις εκλογές, θα κονταροχτυπηθούν ο φόβος για το σήμερα με την ελπίδα για το αύριο. Το μέλλον ξεκίνησε. Αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας.Καλό μας αγώνα"

Iδιαίτερη εντύπωση έκανε πάντως και η στυλιστική επιλογή του Δημάχου που εμφανίστηκε με τζιν και ελαφρύ μπουφάν με κουκούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα