Με τις "ευλογίες" του Μεϊμαράκη ο Κουμουτσάκος

Πολύ μέτρησε ο λόγος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την επιλογή Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής. Βλέπετε ο γαλάζιος ευρωβουλευτής θα απευθυνθεί εκτός των άλλων και στην εκλογική περιφέρεια του προέδρου της Βουλής, την Β' Αθήνας, την οποία και ο τελευταίος γνωρίζει από πρώτο χέρι. Εξάλλου, εδώ και περίπου ένα μήνα, ο

πρώην γραμματέας της ΝΔ έχει κληθεί να βοηθήσει με την εμπειρία του στην διπλή εκλογική μάχη του Μαΐου, και στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει συχνά πυκνά στις σχετικές συσκέψεις των επιτελών του Μαξίμου.

«Δεν μπορούσαν σ' αυτή την φάση να ελεγχθούν οι αντιδράσεις του μηχανισμού για τον Σγουρό. Γι' αυτό έπρεπε να πάμε σ' ένα ελκυστικό πρόσωπο », έλεγε χαρακτηριστικά σήμερα το μεσημέρι τακτικός συνομιλητής του Μεϊμαράκη, σε γνωστό γαλάζιο στέκι. «Όπως και να' χει, στον δεύτερο γύρο βλέπεις τι κάνεις. Εκεί πια, το θέμα θα είναι να μην κερδίσει η Δούρου», πρόσθεσε με νόημα ο ίδιος. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλας είχε παίξει καταλυτικό ρόλο και τις κρίσιμες ημέρες των συζητήσεων με Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (και στην συνέχεια για την επιλογή Καλαφάτη), ενώ η γνώμη του βάρυνε και στην περίπτωση του Άρη για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα