Με οδηγίες για το hangover έρχονται φέτος οι Βρετανοί στη χώρα μας

Περίπου 2 εκατομμύρια βρετανοί τουρίστες αναμένεται να έρθουν για διακοπές στη χώρα μας σύμφωνα με τον πρέσβη της Βρετανίας στη χώρα μας Τζον Κίτμερ, με τις κρατήσεις να αυξάνονται μετά και τον αποκλεισμό της εθνικής τους από το Μουντιάλ. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η βρετανική πρεσβεία οργανώνει και την ενημερωτική εκστρατεία Holiday Hangover, στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των βρετανών τουριστών, στο Ιόνιο και το Αιγαίο, προκειμένου να εξηγήσουν στα

νέα παιδιά, τα οποία πολλές φορές κάνουν για πρώτη φορά διακοπές χωρίς τους γονείς τους, ποιά είναι η σωστή συμπεριφορά με βάση τα τοπικά ήθη, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους φορείς των τοπικών κοινωνιών.

Η εκστρατεία αυτή περιλαμβάνει διασκεδαστικά αξεσουάρ, βραχιολάκια, κορδόνια που περνούν στο λαιμό ακόμη και πατάκια μπύρας στα μπαρ διά των οποίων συνιστάται στους νέους να είναι προσεκτικοί. Τα αξεσουάρ αυτά αναγράφουν και τους τηλεφωνικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης. Φέτος μπήκε σε εφαρμογή και ο λογαριασμός στο twitter: @hangovergreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα