Με εντολή Δένδια και με υδροφόρες του Πολεμικού Ναυτικού, νερό στην Κίμωλο

Φαίνεται ότι στην πανέμορφη Κίμωλο, παρόλο που έχουμε χειμώνα, έχουν πει «το νερό, νεράκι», κατά το κοινώς λεγόμενο.

Αλλιώς δεν εξηγείται η σημερινή παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Δένδια προς τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ προκειμένου το ΠΝ να επιλύσει το ζήτημα.

Συμφώνως λοιπόν με τις πληροφορίες, οι Κιμωλιάτες οι οποίοι έχουν έντονο πρόβλημα με την υδροδότηση του νησιού, επικοινώνησαν

με τον υπουργό ζητώντας την βοήθειά του, οπότε και αυτός επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ. Ακολούθως, το Πολεμικό Ναυτικό διέθεσε άμεσα τις υδροφόρες «ΠΡΕΣΠΑ» και «ΚΑΛΙΡΟΗ» από τους Ναυστάθμους Σαλαμίνος και Κρήτης αντιστοίχως, προκειμένου να μεταφέρουν νερό και να καλυφθούν οι ανάγκες υδροδοτήσεως του νησιού.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι οι Νίκος Δένδιας και Αντιναύαρχος Αποστολάκης θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και αύριο «διά ζώσης» στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος και στο Αρχηγείο Στόλου, που θα επισκεφθεί ο νέος ΥΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ, στο πλαίσιο του κύκλου των ενημερωτικών επισκέψεων που κάνει στις έδρες όλων των Μειζόνων Σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα