Μαζαράκης: "Δεν άκουσα Τίγρη... άκουσα κεραμιδόγατο"

Ωραία τα είπε ο Ανδρέας Μαζαράκης αναφορικά με τον Δημητρη Μελισσανίδη. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 σχολίασε μέσα από την εκπομπή του, την πρόσφατη συνέντευξη του κι όπως ανάφερε:

"Δύο πράγματα στη ζωή μου ούτε τα δέχομαι, ούτε τα σηκώνω. Το ένα είναι η αδικία, το άλλο τον... τζάμπα μάγκα. Άκουσα λοιπόν τη γενική επίθεση εναντίον του Ολυμπιακού από τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ.

Καμία αντίρρηση.

Αντιπαλότητα υπάρχει πάντες, διαφωνίες υπάρχουν πάντα, μίσος δεν διέκρινα στο παρελθόν ποτέ. Εδώ βλέπω θυμό. Και αντί να θυμώνουν με τον εαυτό τους, θυμώνουν με τον Ολυμπιακό.

Δεν μου λέτε, Τίγρη, γιατί εγώ Τίγρη δεν άκουσα, κεραμιδόγατο άκουσα!. Ο Ολυμπιακός έφταιγε που ισοπεδώσατε το γήπεδό σας στη Φιλαδέλφεια;

Ο Ολυμπιακός έφταιγε που καταχρεώσατε το φουκαριάρικο το σωματείο; Αν με κάποιον πρέπει να τα βάλετε, είναι με τον εαυτό σας..." σχολίασε ο Ανδρέας Μαζαράκης.

Και κατέληξε λέγοντας: "Στις τσέπες δεν έχεις καβούρια, αστακομάδες έχεις! Άμα δαγκώσουν, στο κόβουν το χέρι από τον ώμο... Για όλα τα άλλα θα έχουμε συνέχεια! Ένα πράγμα μονάχα θέλω να πω:

Μην καταντήσουμε ΣΚΑΙ! Μην καταντήσουμε Παναθηναϊκοί! Άστους τους βαρεμένους στη μοίρα τους... Εσύ τουλάχιστον μπορείς αυτό να το διακρίνεις.Στα όσα, λοιπόν, δεν έχεις κάνει, μην προσθέσεις αυτή την ατιμία! Γιατί είναι ατιμία..."

Keywords
Αναζητήσεις
ανδρέας μαζαράκης σκαι, μαζαράκης στον σκαι
Τυχαία Θέματα