Μάκης Βορίδης: "Ας μας πει ο Αλέξης Τσίπρας ποιόν προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Απολογήθηκε, κρίθηκε δίκαια αλλά αυστηρά, και νομίζω ότι πρέπει να το θεωρήσουμε λήξαν» σχολίασε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης με αφορμή την αποπομπή Στύλιου από την κυβέρνηση.

Ο κ. Μάκης Βορίδης, απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να έχει αναλάβει μαζί με τους κ.κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη και Δημήτρη Σταμάτη την πρωτοβουλία για να βρεθούν οι 180 που θα ψηφίσουν την πρόταση της κυβέρνησης για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, σχολίασε:

«Θα πρέπει να κανείς να σέβεται το ρόλο και την κρίση του κάθε βουλευτή. Οι βουλευτές θα πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

Δεν συζητάμε για κυβερνητική πολιτική ή για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή αλλά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».


Αναφερόμενος στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει ένα πρόσωπο για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έχει ένα θεσμικό ρόλο, δεν είναι γκρουπούσκουλο της άκρας Αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον έμπολα ανέφερε πως θα γίνουν 60 προσλήψεις υγειονομικών για ελέγχους στα σύνορα και πως οι υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, τονίζοντας: «Γίνονται εκπαιδεύσεις στα νοσοκομεία για να είναι σε εγρήγορση το προσωπικό σε περίπτωση που θα υπάρξει ένα κρούσμα. Γίνεται έλεγχος κατά την έξοδο από χώρες που έχει εκδηλωθεί ο ιός».

Keywords
Τυχαία Θέματα