Μαγαζί στο Κολωνάκι δεν έκοψε αποδείξεις για 4.000 ευρώ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε καταστήματα όλης της χώρας, τα οποία είναι κατάμεστα λόγω των εορτών, ωστόσο, δεν κόβουν αποδείξεις.

Στη "μαύρη λίστα" του Σώματος μπήκε από χθες το κέντρο διασκέδασης 4711 στο Κολωνάκι, οι ιδιοκτήτες του οποίου δεν έκοψαν αποδείξεις για το ποσό των 4.262 ευρώ. ενώ δεν επεδείχθη από τους υπεύθυνους του

μαγαζιού ούτε το συμβόλαιο – συμφωνητικό της εταιρείας με τον τραγουδιστή Διοινύση Σχοινά που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο νυκτερινό κέντρο.

Βρέθηκαν επίσης τρία άτομα να εργάζονται στο κέντρο χωρίς να είναι καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, ενώ επί τόπου συνελήφθησαν μία γυναίκα, ως προσωρινά υπεύθυνη του κέντρου και ετερόρρυθμος εταίρος της εταιρείας και ο ταμίας του καταστήματος, οι οποίοι πρωινές ώρες σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο διήμερο από κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε Κολωνάκι, Λεωφόρο Συγγρού, Νέο Ψυχικό, Αμπελόκηπους, Περιστέρι και Νέο Ηράκλειο, ελέγχθηκαν συνολικά 37 κέντρα διασκέδασης, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα