Μάχη ψήφο-ψήφο μέχρι την τελευταία στιγμή


Σε συνέχεια των εξορμήσεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κάθολη τη διάρκεια των δυο τελευταίων εβδομάδων σπίτι σπίτι, η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη και σήμερα Σάββατο. Ομάδες στελεχών του κόμματος και της νεολαίας θα κάνουν διανομή εντύπων σε μια τελευταία ημέρα στα διόδια.

Επίσης, σύσκεψη της οργανωτικής ομάδας εκλογικού αγώνα συγκάλεσε σήμερα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη ρύθμιση των τελικών οργανωτικών λεπτομερειών ενόψει της ημέρας των εκλογών.

Η οργανωτική ομάδα

κρούσης του κόμματος ήταν υπεύθυνη για την οργανωτική αρτιότητα και ετοιμότητα που επέδειξε το κυβερνητικό κόμμα σε αυτή τη fast track προεκλογική περίοδο. Στις επιτυχίες καταγράφονται οι μαζικές περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά ανά την Ελλάδα που καμία σχέση δεν έχουν με τις αντίστοιχες του 2012 . Την ομάδα απαρτίζουν πολύπειρα στελέχη του κόμματος όπως ο γραμματέας οργανωτικού Δημήτρης Μαραβέλιας, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κωνσταντίνος Τσιμαρας, ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού Μενέλαος Δασκαλακης, ο Σεραφείμ Τσοκας, ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Μανώλης Αγγελάκας, Κόκκαλης, ο Πάτροκλος Γεωργιαδης, ο Αντώνης οικονόμου, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα