«Λύχνος»: Ένας νέος χώρος τέχνης άνοιξε στο Γκάζι

Ένας ατμοσφαιρικός Πολυχώρος έχει ανοίξει τις πύλες του τους τελευταίους μήνες στο Γκάζι (Ιερά Οδός 59 & Χαλκιδικής 83, Γκάζι)! Πρόκειται για τον Πολυχώρο «Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού» που στο φετινό του πρόγραμμα θα παρουσιάσει δύο θεατρικές παραστάσεις που ήδη έχουν κατακτήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον κόσμο, ενώ θα ξεκινήσει και ένα κύκλο θεατρικών σεμιναρίων για όσους έχουν την ανάγκη της έκφρασης στη ζωή τους.

Είναι ένα διώροφο σπίτι στο Γκάζι που κατάφερε ένα γίνει

χώρος Τέχνης χάρις στο όραμα δύο καλλιτεχνών, των ηθοποιών Μάκη Αρβανιτάκη και Στεφέλενας Κόνιαρη! Στο ισόγειο βρίσκεται το θεατράκι, ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρο με 75 βελούδινες άνετες θέσεις και ο επάνω όροφος διαμορφώθηκε έτσι ώστε να φιλοξενούνται εκθέσεις (ζωγραφικής , φωτογραφίας) καθώς και διάφορες μουσικές εκδηλώσεις και σεμινάρια.

Φέτος το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ιστορίες γεμάτες μυστήριο και αγωνία που κόβουν την ανάσα και απευθύνονται και στους Fan των μεταμεσονύκτιων παραστάσεων, σημαντικές στιγμές της Ελλάδας μέσα από ένα συναρπαστικό μονόλογο, επιμορφωτικές συναντήσεις υποκριτικής Τέχνης...

• Η παράσταση “Η Κούκλα της Βιτρίνας” από την Θεατρική Ομάδα “W.T.F-ACT”που ξεκινάει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21.00 ΑΛΛΑ και με μια μεταμεσονύκτια παράσταση κάθε Σάββατο στις 00.00! «...ένα πρωτότυπο έργο που μιλά ανοιχτά για τα πάθη και τις αδυναμίες των ανθρώπων, για το φόβο του τέλους αλλά και την δύναμη ψυχής που όλοι έχουμε μέσα μας και ίσως δεν γνωρίζουμε...» όπως αναφέρει σε σχετικό σημείωμα του ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου Θοδωρής Κατσαρός.

• Η παράσταση «Όταν Συνάντησα τον Στέλιο» (με τον συναρπαστικό μονόλογο- μαρτυρία, ενός Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία, όπου ο μόνοι αληθινοί σύντροφοι στη ζωή του είναι ένα ραδιόφωνο και μια φωτογραφία) και τη συνταρακτική ερμηνεία του ηθοποιού Θοδωρή Προκοπίου. Η παράσταση ξεκινάει από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στις 18.30.

• «Εσείς που θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή σας, να βρείτε διέξοδο στις ανησυχίες σας και ένα βήμα να εκφραστείτε, σπάστε την καθημερινότητα και ελάτε στο θεατρικό μας εργαστήρι». Αυτό συμβουλεύουν τον κόσμο οι διοργανωτές -και δάσκαλοι με πολυετή πείρα στα σεμινάρια υποκριτικής- προτείνοντας μια διαφορετική ψυχική κάθαρση από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι το Μάϊο του 2014 και ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ.

• Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ και τα ΜΥΣΤΙΚΑ της υποκριτικής Τέχνης από τον Μιχαήλ Άνθη και την Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου. Χρειάζεστε κάτι πιο διευκρινιστικό! Έναρξη μαθημάτων : Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο πρωί από τις 11π.μ. έως τις 3μ.μ.

Θέατρο Λύχνος Tέχνης και Πολιτισμού.

(Ιερά Οδός 59 & Χαλκιδικής 83, Γκάζι)

Τηλέφωνο επικοινωνίας & κρατήσεων: 211-0121686

Keywords
Τυχαία Θέματα