Λοβέρδος εφ' όλης της ύλης

Τις προθέσεις του για το μέλλον και τις εκλογές, αλλά και το "ναυάγιο" στη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ ανέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Real FM. Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα

ξεκαθάρισε αρχικά ότι η παράταξή του συμμετέχει στην "Ελληνική Ελιά", πρωτοβουλία που στηρίζει και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη συνέχεια διαχώρισε την "Κίνηση των 58" από την "Ελιά", τονίζοντας ότι "δεχθήκαμε μια πρόσκληση να ενταχθούμε στην «Ελληνική Ελιά», έναν συνασπισμό κομμάτων και κινήσεων. Εκεί εντασσόμαστε ως Νέα Ελλάδα. Οι 58 είναι μια κίνηση που και αυτή έχει ενταχθεί στην «Ελιά»", ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του συνασπισμού, ο οποίος είναι η κάθοδος στις βουλευτικές εκλογές.

"Θα συγκροτηθεί ένας εκλογικός συνασπισμός που θα κατέβει για πρώτη φορά στις εκλογές του Μαΐου. Η προοπτική είναι και για τις εθνικές εκλογές. Κανένας δεν διαλύει την υποδομή του. Είναι συνασπισμός κομμάτων που συνεργάζονται σε ένα κοινό μέτωπο. Θα είναι το ΠΑΣΟΚ, θα είμαστε εμείς, θα είναι οι 58, θα είναι κινήσεις όπως η κίνηση του κ. Μόσιαλου. Το κάλεσμα, η πρόσκληση αυτή, είναι από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Αυτή είναι η ομπρέλα", τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Τέλος, αναφέρθηκε στο "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με τη ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας πως το θέμα "χάλασε" στο όνομα, καθώς η "Νέα Ελλάδα" δεν ήθελε να ενταχθεί στη ΔΗΜΑΡ ως "συμπλήρωμα" του κόμματος του Φώτη Κουβέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα