Ληστής τους επέστρεψε φωτογραφίες του νεκρού παιδιού τους!

Η 27χρονη Πατρίσια Φογκλ έπεσε θύμα ληστείας ενώ βρισκόταν για ψώνια με τα τέσσερα παιδιά της στην πόλη Γιορκ της Πενσυλβάνια.

Άγνωστος της έκλεψε την τσάντα της μέσα από το αυτοκίνητό της, όμως μέσα στην τσάντα, η νεαρή μητέρα είχε το κινητό της τηλέφωνο στο οποίο ήταν αποθηκευμένες περισσότερες από 500 φωτογραφίες του νεκρού γιου της Κόουλ.

Συντετριμμένη λοιπόν η Πατρίσια έγραψε ένα μήνυμα με μια φωτογραφία του μωρού της και ζητούσε από τον ληστή να κρατήσει το κινητό, το tablet

και το πορτοφόλι της, αλλά να της επιστρέψει την κάρτα του τηλεφώνου, μέσα στην οποία ήταν αποθηκευμένες οι φωτογραφίες.

«Αν θέλεις να μου επιστρέψεις την κάρτα, θα αφήσω το αυτοκίνητό μου ανοιχτό έξω από το σπίτι μου για να το αφήσεις στο ντουλαπάκι χωρίς να σε συλλάβει κανείς», έγραφε.

Η ιστορία της έγινε γνωστή μέσω του Facebook, με αρκετούς χρήστες να διαδίδουν το μήνυμά της, το οποίο τελικά έφτασε και στον σωστό παραλήπτη.

Ο ληστής, συγκινήθηκε από την ιστορία της και χωρίς δεύτερη σκέψη της επέστρεψε την κάρτα με τις φωτογραφίες. «Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ληστής έχει ευαίσθητη καρδιά. Μερικές φορές κλέβουν αντικείμενα, αλλά δεν γνωρίζουν τη συναισθηματική αξία που έχουν για τους κατόχους τους», είπε η μητέρα που ευχαρίστησε τον ληστή για την καλή του πράξη.

Keywords
Αναζητήσεις
πατρισια φογκλ
Τυχαία Θέματα