Λεωνίδας Γρηγοράκος: "Οι αγορές αντέδρασαν στα σενάρια εκλογών" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Η κυβέρνηση έχει κάνει τις σωστές κινήσεις και εκτιμώ ότι η αντίδραση των αγορών οφείλεται στα σενάρια περί πολιτικής αστάθειας με αφορμή το ενδεχόμενο εκλογών λόγω της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Για βγει η Ελλάδα από την κρίση χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, γιατί οι αγορές

αντιδρούν όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει σταθερότητα» τόνισε ο κ. Γρηγοράκος και σημείωσε: Επιθυμία τη κυβέρνησης είναι να φύγει οριστικά η τρόικα, κάποιοι όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ανασφάλειας».

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες σταθεροποίησης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας λέγοντας πως «θα ήταν καλό να κάτσουν να συζητήσουν όλες οι δυνάμεις της χώρας».


Σε ό,τι αφορά τα περί εξόδου της χώρας από τα μνημόνια εκτίμησε πως «η κυβέρνηση θα δικαιωθεί για τους χειρισμούς της», ενώ σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε: «Η κυβέρνηση θα συζητήσει το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας λίγο πριν τη λήξη της θητείας» και εκτίμησε ότι «θα συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα