Λαπαβίτσας: "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι αριστερός"

"Η καλύτερη επιλογή για την προεδρία της δημοκρατίας θα είναι εκείνη που εκφράζει το αίσθημα του ελληνικού λαού και τη στροφή του –με την ψήφο του- προς την Αριστερή κυβέρνηση", είπε σήμερα στα Παραπολιτικά 90,1 και στην Έλλη Στάη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

Σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις είπε ότι δεν είναι εύκολο να βρεθούν τα ισοδύναμα μέτρα που ζητούν οι πιστωτές. Τόνισε ότι υπάρχει

ένα σκηνικό που απαιτεί μεγαλύτερη ευλυγισία από την πλευρά των δανειστών. Σημείωσε πως ακόμα και για 1,5% πρωτογενές πλεόνασμα η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης δεν θα είναι εύκολη τονίζοντας ότι και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στα έσοδα.

Ο κ. Λαπαβίτσας εξέφρασε την προσωπική του θέση ότι η διαπραγμάτευση θα είναι πολύ σκληρή σημειώνοντας ότι θα ήθελε να δει μεγαλύτερη εξειδίκευση των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης. Εκτίμησε ότι δεν θα επέλθει ρήξη με τους δανειστές λέγοντας πάντως ότι αν φτάσουμε σε μη συμφωνία η ελληνική πλευρά πρέπει να κρατήσει τις θέσεις και τις γραμμές της. Τέλος είπε ότι σε περίπτωση ρήξης θα πρέπει όλα τα ενδεχόμενα να είναι στο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ξέσπασμα του Κικίλια για τα γεύματα στη Νέα Δημοκρατία!

Ο Βαρουφάκης είπε ΝΑΙ σε πρόταση του Στέφανου Μάνου!

Στρατούλης: "Οι συντάξεις θα πληρωθούν έως το τελευταίο ευρώ"

Keywords
Τυχαία Θέματα