Λαφαζάνης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: "Δεν κάνουμε ανοίγματα στη Χρυσή Αυγή"

Στο κεντρικό μαγκαζίνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στις Λίζα Δουκακάρου και Ανδριάννα Ζαρακέλη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Για το «Ανοιγμα» στους ψηφοφόρους της Χ.Α

«Εμείς δεν κάνουμε ανοίγματα πέραν του χώρου της Αριστεράς σε ηγεσίες" ανέφερε

χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και συνέχισε "Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες κ τους καλούμε να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τον πολίτη που ψήφισε οποιοδήποτε κόμμα δεν τον βάζουμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου κ του λέμε ότι εσύ είσαι απόβλητος υπάρχει μεγάλη ανακατάταξη στην κοινωνία προς αριστερές προοδευτικές θέσεις.»

Για το κάλεσμα στους ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Πράξη ευθύνης όπου είναι στο β γύρο υποψήφιος ΚΚΕ κ δεν υπάρχουν υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ θα τους ψηφίσουμε ανεπιφύλακτα. Ελπίζουμε να κάνει το ίδιο κ ο κόσμος του ΚΚΕ αν όχι η ηγεσία του!»

Για τις Θέσεις εργασίας και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε:

«Δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης προεκλογικά, έπεα πτερόεντα, κουβέντες του αέρα από τον πανικόβλητο πρωθυπουργό που χάνει τις εκλογές δίνει υποσχέσεις τρύπα στο νερό χωρίς κανένα αντίκρισμα.»

Γκρεξιτ:

«Οι θέσεις μας είναι σαφείς, δεν έχουμε επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη είναι διακηρυγμένο πλειοψηφική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και από το συνέδριο εκεί θα κινηθούμε και θα επιμείνουμε στην πλήρη σταθερή εφαρμογή του αντιμνημονιακού προγράμματός μας δεν είμαστε ήξεις αφίξεις διακηρυγμένες δημόσια δεσμευόμαστε πλαίσιο αποφασισμένο συλλογικά και δημοκρατικά.

Δημοψήφισμα αν δε δεχθούν.

Ζητάμε την έγκριση από εκλογές αυτό θα είναι η μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές και μετά θα επιδιώξουμε να έχουμε μεγάλους αγώνες για να έχουμε εθνικές κάλπες εκεί θα προσπαθήσουμε να έχουμε μεγάλη πλειοψηφία. Θα σεβαστούμε τη λαϊκή ετυμηγορία και θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα αυτό θα είναι το πλαίσιο που θα κινηθούμε πλαίσιο σεβασμού του ελληνικού λαού και των αποφάσεων του.

Το κεντρικό είναι οι εκλογές βήμα οι ευρωεκλογές. Δεν ποσοτικοποιώ τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι ο ρόλος ο δικός μου να κάνω προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα λες και είμαι δημοσκοπική εταιρεία. Σας λέω όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασφαλίσει νίκη στις ευρωεκλογές απ' ότι βλέπω θα είναι νίκη με μεγάλη διαφορά για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα