Ανοίγει την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ ο Κουβέλης

Στην αποκάλυψη πως η πρόταση της ΔΗΜΑΡ μετά τις εκλογές θα αφορά και στο ΠΑΣΟΚ προχώρησε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, υπό την προϋπόθεση πως το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου παύσει

τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα κάθεται στην "καρέκλα" του ΠΑΣΟΚ, αλλά "μας αφορά το περιεχόμενο της πολιτικής πρότασης, του προγράμματος, που πρέπει να είναι προοδευτικό".

Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου περί παρασιτικής λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ ο Φ. Κουβέλης επισημαίνει: "Εγώ δεν παρακολουθώ ούτε τους χαρακτηρισμούς ούτε και την έλλειψη ψυχραιμίας και τον αφήνω να χαιρετά τον δικό του πολιτικό πολιτισμό".

"Το μήνυμα των ευρωεκλογών θα πρέπει να είναι μήνυμα να αλλάξουν οι πολιτικές και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη", τόνισε επίσης, γιατί όπως είπε πολλές από τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης έχουν γίνει απορρυθμίσεις.

Αναφερόμενος δε στα της οικονομίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εκτίμησε ότι αν δεν αναδιαρθρωθεί το χρέος και δεν υπάρξει επιμήκυνση αποπληρωμής και αν δεν γίνει μείωση των επιτοκίων, όσο κι αν δουλέψουν οι Έλληνες δεν θα μπορέσει το χρέος να εξυπηρετηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα