Κουβέλης: "Δεν θα γίνουμε παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ"

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν σταθερά τη ΔΗΜΑΡ εκτός βουλής, μπορεί ο ίδιος να αμφισβητείται ανοιχτά από την πλειονότητα των βουλευτών του, ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να πτοεί τον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος με νέα συνέντευξή του επιμένει πως το κόμμα του μπορεί να αναλάβει την

πρωτοβουλία "για την δημιουργία μίας προοδευτικής διακυβέρνησης".

"Η χώρα χρειάζεται μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί τον ρόλο του κόμματος που θα συμβάλει στην πολιτική αλλαγή με ευθύνη. Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους πολίτες", δηλώνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στο Πρώτο Θέμα. Όσον αφορά στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Φώτης Κουβέλης τονίζει ότι το κόμμα του "δεν θα γίνει παράρτημα". "Η ΔΗΜΑΡ εξακολουθεί να είναι ανθεκτικό το νήμα που συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με μια παράδοση αριστερού δογματισμού ή ανεφάρμοστων πολιτικών", σημειώνει.

"Η ΔΗΜΑΡ", συνεχίζει ο Φώτης Κουβέλης, "θα επιμείνει στην ανάγκη διαμόρφωσης της πλατύτερης δυνατής συμπαράταξης προοδευτικών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να γυρίσει σελίδα. Η κοινωνία ασφυκτιά, η οικονομία παραμένει βυθισμένη στο τέλμα της ύφεσης. Το αίτημα της αλλαγής πολιτικών, άρα και της αλλαγής της παρούσας κυβέρνησης, διαπερνά πλέον ευρύτατα στρώματα".

Διαβάστε επίσης:

Ψηφίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Νίκη Φούντα

Keywords
Τυχαία Θέματα