Κωστόπουλος: ''Έκανα επιμήκυνση... πέους''!

Μια εμφύτευση μαλλιών, δυο μποτοξάκια, ένα λίφτινγκ, αφού ξεκινάει στο Πρωινό mou και πρέπει να είναι... καινούργιος. Και οι «δράκοι» περί επεμβάσεων έφτασαν στα αυτιά του Πέτρου, ο οποίος κι έγινε έξαλλος. Κι έδωσε στην κάμερα της εκπομπής, Μελέτησε το, την απάντηση του σε όσα «τέρατα» γράφονται για εκείνον.

«Πήγα στην Αμερική δέκα μέρες για να κάνω ένα λίφτινγκ, εμφύτευση μαλλιών και επιμήκυνση πέους» είπε με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον διακρίνει. Στη συνέχεια, αρκετά εκνευρισμένος εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα και ποιος ήταν ο λόγος του ταξιδιού στην Αμερική, που τόσος λόγος έγινε.

«Αυτή η ιστορία με την Αμερική είναι κωμωδία. Πήγα καλεσμένος και φιλοξενούμενος επιχειρηματιών για επαγγελματικές συζητήσεις. Δεν είμαι τρελός να πάω διακοπές μια εβδομάδα πριν αρχίσω. Εδώ έχουμε το πιστόλι στο λαιμό να βγούμε καλοί!» είπε.

Ωστόσο, ο Κωστόπουλος εκεί που εξοργίζεται και πλέον δεν μπορεί να κάνει ούτε πλάκα, είναι οι φήμες που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι και τον θέλουν να χωρίζει με την Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, η τελευταία φορά που τους «χώρισαν» ήταν με την ανακοίνωση του ονόματος του για το Πρωινό mou.

«Μας έχουν χωρίσει πόσες φορές. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Τη μέρα που ανακοινώθηκε πως φεύγω από τον ΑΝΤ1 και πάω στο Mega, πάρα πολλοί άνθρωποι με θυμήθηκαν. Θεώρησαν πολύ σημαντικό πως θα κάνω πρωινό. Δεν κατάλαβα τις αντιδράσεις. Ήταν σαν να άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως και μου έστελναν ο, τι υπήρχε. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα οικογενειακά. Κάποιοι θέλουν να μας χωρίσουν. Τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει…» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Πάντως, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, αποκάλυψε και ποιος θα είναι ο ρόλος της Μπαλατσινού, η οποία ναι, θα είναι η... συμπαρουσιάστρια του!

«Στο λέω για πρώτη φορά, πως θα είναι μαζί μου και η Τζένη Μπαλατσινού. Κανονική παρουσιάστρια. Δεν θα είμαστε Λιάγκας-Σκορδά γιατί εμείς είμαστε Κωστόπουλος- Μπαλατσινού. Έκαστος στο είδος του, και ο Λουμίδης στους καφέδες» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα