Κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Την Πέμπτη αναμένεται το πόρισμα της επιτροπής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που διενήργησε την ΕΔΕ στην υπόθεση εκφοβισμού του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται για 26 ημέρες.

Η υπόθεση λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις μετά και την καταγγελία της Έλενας Ακρίτα, ότι εμπλέκεται πρώην Υπουργός από την Κρήτη για να κουκουλώσει την υπόθεση.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,

Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος ζήτησε να αποκαλυφθεί το όνομα.

Επίσης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου κάλεσε το Γιάννη Πανούση και την Έλενα Ακρίτα να δώσουν στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που εμπλέκεται, για να μη συκοφαντούνται, όπως είπε, για το χατίρι του ενός οι υπόλοιποι βουλευτές στην Κρήτη.

Σε επικοινωνία με τον βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, και οι δύο αρνήθηκαν να μιλήσουν για το θέμα. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης τόνισε πώς αν μιλήσει θα πει πράγματα σε βάρος άλλου βουλευτή και δεν θα το ήθελε, ενώ ο κύριος Αυγενάκης παρέπεμψε στην επιστολή που έστειλε στον Γιάννη Πανούση.

Την Παρασκευή στα Γιάννενα θα βρεθεί η οικογένεια του 20χρονου φοιτητή καθώς και ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει αναλάβει την υπόθεση Γιώργος Τσούκαλης.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου οργανώνεται στα Γιάννενα μεγάλη κινητοποίηση εθελοντών, ανάλογη με αυτήν που είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα