Κόντρα Διαμαντόπουλου-Τζαμτζή για τον Ξηρό

Νέα εστία έντασης μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δάνη Τζαμτζή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου πριν από λίγο στη Βουλή με αφορμή τη χθεσινοβραδινή δήλωσή του κ. Διαμαντόπουλου ο οποίος αναφερόμενος στον Σάββα Ξηρό μίλησε για «εννοούμενο ως τρομοκράτη από το Σύνταγμα και από το νόμο, ο οποίος διάλεξε την ένοπλη πάλη». Η φράση αυτή προκάλεσε

σήμερα την οργισμένη αντίδραση του Δάνη Τζαμτζή ο οποίος κατά τη σημερινή τοποθέτησή του είπε: « Για εσάς ο Ξηρός δεν είναι τρομοκράτης; Είναι τρομοκράτης σύμφωνα με τον νόμο και απλά έχει διαλέξει την ένοπλη πάλη; Αυτή είναι η λογική σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορείτε όμως να διασκεδάζετε με το αίμα των ανθρώπων που έχυσαν οι δολοφόνοι της 17 Νοέμβρη. Δεν μπορείτε να τους υπερασπίζεστε. Δεν έχετε πάει σε κανέναν άλλο να τον υπερασπιστείτε. Μόνο σε συγκεκριμένους όπως τον Ξηρό που αιματοκύλησαν τη χώρα. Δεν βάζετε μυαλό. Είστε της λογικής των γουναράδικων και της στήριξης σε τρομοκράτες».

Ο κ. Διαμαντόπουλος δεν άφησε αναπάντητη την τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και έλαβε τον λόγο λέγοντας πως για ένα μεγάλο μέρος του λαού και ο κ. τζαμτζής είναι τρομοκράτης λόγω των μέτρων που ψηφίζει: «Αν έχουμε μια ελεύθερη έννοια του τι εστί τρομοκράτης κι εσείς είστε τρομοκράτης για μεγάλο μέρος του λαού. Γδέρνετε σε εισαγωγικά κόσμο. Η ακροδεξιά αντίληψή σας και η ρητορεία έστειλε τον Φύσσα στο νεκροταφείο. Δεν θα γίνετε τιμητής κανενός. Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα όλων. Σας επιστρέφω τη λασπολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα