Κωνσταντοπούλου: Η διαφωνία για την ΕΡΤ δεν σηματοδοτεί ρήξη με τον Πρωθυπουργό

«Η διαφωνία για την ΕΡΤ δεν σηματοδοτεί μείζονα ρήξη με τον πρωθυπουργό», είπε απόψε το βράδυ από τη Βουλή κατά την ακρόαση του νέου Δ.Σ της ΕΡΤ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου,

χαρακτηρίζοντας σχετικά δημοσιεύματα ως σπέκουλα για δήθεν ίντριγκες και κόντρες με τον πρωθυπουργό.

Η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι είναι κοινή και αδιαμφισβήτητη η αγωνία της ίδιας και του Πρωθυπουργού να ανοίξει η ΕΡΤ αφήνοντας ωστόσο και την αιχμή ότι το ευκταίο θα ήταν η ΕΡΤ να είχε ανοίξει την επομένη των εκλογών του Ιανουαρίου με Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα καταργούσε την προηγούμενη ΚΥΑ.

«Αυτό που προκρίθηκε με ευθύνη του αρμόδιου Υπουργού ήταν να ολοκληρωθεί η διαδικασία με κάτι πιο ολοκληρωμένο. Όλοι θέλουμε να ανοίξει η ΕΡΤ αλλά αυτό δεν συρρικνώνει τη διαφωνία», είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

Η Πρόεδρος της Βουλής επιμένοντας μεν στη διαφωνία της και επί της ουσίας προαναγγέλλοντας το αντάρτικο θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους στρέφοντας τα βέλη της προς το Mega και τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Αυτή η διαφωνία για την ΕΡΤ δεν σηματοδοτεί μείζονα σύγκρουση , δεν υποκρύπτει κάποια μείζονα διαφορά, άλλες στρατηγικές ή άλλου είδους ρήγματα και συγκρούσεις κορυφής. Πολύ θα το ήθελαν οι ειδήσεις του Mega και ο κ. Πρετεντέρης αλλά δεν θα του κάνουμε τη χάρη» είπε.

Διαβάστε επίσης:

"Βόμβα" Μητρόπουλου εναντίον Ζωής: Δεν ξέρω πόσο θα είμαι αντιπρόεδρος Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα