"Κολακείες" για το Ποτάμι από Τατσόπουλο και Δημάρχους

Δίνουν και... παίρνουν τα καλά λόγια από "παλιούς" πολιτικούς για το Ποτάμι, καθώς και σήμερα, τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του κόμματος στο Λαύριο, αιρετοί από τον χώρο της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς μίλησαν εγκωμιαστικά για το εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, αλλά και τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης,

Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη.

"Το Ποτάμι προσπαθεί να φέρει κοντά τους προοδευτικούς φιλελεύθερους με τους μεταρρυθμιστές αριστερούς", είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή από τις επόμενες εθνικές εκλογές, σημειώνοντας ότι το Ποτάμι θα είναι στη Βουλή "για να εκφράσει τη μεγάλη συμμαχία και το 51% του ελληνικού λαού".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης έκανε λόγο για την ανάγκη εύρεσης ενός "καινούριου δρόμου, με την ορμή, την καθαρότητα, την αέναη κίνηση του νερού. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος στη χώρα μας που ποθεί και πασχίζει για ένα ποτάμι αλλαγών".

Ο Γιάννης Μπουτάρης, από την άλλη, στάθηκε χαρακτηριστικά στον "μεταρρυθμιστικό αέρα που φέρνει το Πότάμι. Είναι η μεγαλύτερη προσφορά του στην ελληνική ζωή. Χωρίς να έχει βαρίδια και εξαρτήσεις από το παρελθόν".

Υπενθυμίζεται ότι με εγκωμιαστικά λόγια για το Ποτάμι μίλησαν τόσο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, όσο και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα