Κίνηση ανθρωπιάς στο "Χαμόγελο του Παιδιού"


Δωρεάν κέντρο αποθήκευσης και συντήρησης τροφίμων, χωρητικότητας 300 τμ, για την ασφαλή για υγιεινή συντήρηση των ειδών διατροφής για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» παρεχώρησε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ). Το Κέντρο αποθήκευσης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Χαμόγελου κ. Κώστας Γιαννόπουλος παρουσίασε την αποστολή, τις αξίες και το όραμα του οργανισμού και ανέλυσε τη σημαντικότητα της Τράπεζας

Ειδών. Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ ΑΕ κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης ανέλυσε την έντονη δράση κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού τα τελευταία τρία χρόνια αλλά και τη σημαντική ευαισθητοποίησή του απέναντι στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ κ. Στέφανος Κυρλής καθώς και ο γραμματέας κ. Αντρέας Δεντάκης επιβεβαίωσαν τη σταθερή παροχή οπωροκηπευτικών ειδών στο «Χαμόγελο» για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που στηρίζει. Παράλληλα για μία ακόμα φορά τόνισαν τη διάθεσή τους να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν το έργο του «Χαμόγελου».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των οργανισμών και επισημοποιήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας τους και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπου το «Χαμόγελο» διατηρεί σπίτια και ο ΟΚΑΑ εγκαταστάσεις, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

ΔΓ

Keywords
Τυχαία Θέματα