Κερδίστε 2 Gift Box από το Atelier du Parfum

Το parapolitika.gr προσφέρει στους αναγνώστες του δυο πλήρη Gift Box , ένα ανδρικό και ένα γυναικείο , από τον κατάλογο αρωμάτων του atelier du Parfum που περιλαμβάνουν το καθένα :

Ένα eau de toilette 100 ml , body lotion 250ml & shower gel 250ml με άρωμα, ‘’Femme Fatale’’ για την γυναίκα

Και

Ένα eau de toilette 100 ml , body lotion 250ml & shower gel 250ml με άρωμα, ‘’Cher ami’’ για τον άντρα

Δώρο αξίας 52 ευρώ

έκαστο

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ (όνομα, επίθετο, κινητό τηλέφωνο, mail) στο

[email protected]

με ΘΕΜΑ: ΑΡΩΜΑ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail και τηλεφώνημα, ώστε να παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα.

ΤΑ ΔΩΡΑ

Με κίνητρο το απέραντο πάθος μας για την αρωματοποιία, δημιουργήσαμε στην Ελλάδα ένα μοναδικό Atelier du Parfum, όπου κυριαρχούν το άρωμα και οι αισθήσεις. Με αφετηρία μας τις διάσημες αρωματοποιίες στο GRASSE και την τέχνη της δημιουργίας των μυρωδιών, συνεχίσαμε το ταξίδι των αρωμάτων με προορισμό μας τη Γλυφάδα.

Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης αποτελούμενη από eau de parfum, eau de toilete, body lotion, shower gel και body oil για κάθε μοναδικό άρωμα.

Στο L’ Atelier du Parfum, μέσα από τη σειρά SUR MESURE ανακαλύπτουμε για κάθε unique πελάτη μας, άνδρα και γυναίκα, την δική του ξεχωριστή μυρωδιά, για να αφήνει στους γύρω του εικόνες και μνήμες, μέσα από το άρωμά του.

Στο Atelier μας θα βρείτε αποκλειστικά τα μοναδικά αρωματικά χώρου THEATRO FRAGRANZE UNICHE, καθώς και τα αρωματικά προιόντα περιποίησης, αρωματικών χώρου και κεριών, των οίκων LOTHANTIQUE και COWSHED. Ακόμα μπορείτε να προμηθευτείτε πρακτικές συσκευασίες ταξιδίου -travel kit ,για ταξίδια γεμάτα αρώματα.

Ιδιαίτερα για την περίοδο των γιορτών, δημιουργήσαμε μοναδικά δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα , σε εορταστικές συσκευασίες που ξεκινούν από 15€ , για να χαρίσετε Χριστουγεννιάτικα δώρα με άρωμα.

Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, είτε online(SHOP ONLINE: www.latelierduparfum.gr), είτε τηλεφωνικά (Τηλ. Παραγγελιών 211 213 6340) και να παραλάβετε την παραγγελία σας στην διεύθυνση σας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιωάννου Μεταξά 30, 16675 , Γλυφάδα - Τηλ: 211 213 6340 - SHOP ONLINE: http://latelierduparfum.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα