Κεγκέρογλου: "Δεν είναι προαπαιτούμενο το 50+1 για τις απεργίες… "

Αντίθετος σε όποια αλλαγή στο απεργιακό πλαίσιο χωρίς κοινωνικό διάλογο εμφανίστηκε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή θεωρίες συνομωσίας ο υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η όποια αλλαγή δεν μπορεί να είναι μονομερής ενέργεια αλλά αποτέλεσμα σύνθεσης είπε, τονίζοντας οτι δεν αποτελεί προαπαιτούμενο η ανάγκη πλειοψηφίας 50+1 των εργαζομένων προκειμένου να απεργήσουν. « Όπως πάει όμως πες -

πες το βάζουμε εμείς στην ημερήσια διάταξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει τη θέση του κ. Διαμαντόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ για το αν ο Σάββας Ξηρός είναι τρομοκράτης είπε: “Μας έχει συνηθίσει από παλιά ο κ. Διαμαντόπουλος , στα θεωρία της βουλής ήταν με τους πυρήνες της φωτιάς » . Ο κ. Διαμαντόπουλος είναι οι δυο όψεις του ΣΥΡΙΖΑ η μια που προσπαθεί να αναδείξει ο κ. Τσίπρας ότι έχει δρομολογήσει μια πολιτική που έχει να κάνει με ένα κόμμα που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας και την άλλη που αποτελεί προέκταση ή έχει προεκτάσεις με γκρίζες ζώνες της τρομοκρατίας.

Να βγεί τελικά να πεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και να ξεκαθαρίσει ποιο πρόσωπο έχει η παράταξη του επειδή άλλο χρησιμοποιεί Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη και άλλο τις υπόλοιπες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα