"Κάθισα γυμνός και είδα ένα χοντρό και δυστυχισμένο άνθρωπο"

Η γνωριμία του Δημήτρη Μηλιόγλου με το τηλεοπτικό κοινό έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσα από την εκπομπή Μία, που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου στο Star.

Αρχικά μετακόμισε από το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη στο Hit. «Είχα κλείσει τη συνεργασία, οπότε κανόνιζα το πρόγραμμα των διακοπών μου, όταν δέχτηκα τηλεφώνημα και μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό. Στο παρελθόν είχα εργαστεί στην τηλεόραση και, παρόλο που δεν είχα καλή εντύπωση, σκέφτηκα πως δεν χάνω κάτι να κάνω το ραντεβού και να γνωρίσω από κοντά την Τατιάνα» εξηγεί στο People.

Τι θυμάται από εκείνη την πρώτη τους συνάντηση; «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να δει την Τατιάνα για πρώτη φορά στα μάτια και να μη χάσει τα λόγια του! Έχει ένα διαπεραστικό βλέμμα που σε υπνωτίζει. Μου εξήγησε το concept της εκπομπής και το βρήκα ενδιαφέρον» λέει. Πλέον, βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν και εκείνος νιώθει χαρούμενος που εντάχθηκε στην ομάδα του Μία. «Νιώθω ευγνώμων για όλο αυτό που συμβαίνει και έχω τρομερή υποστήριξη από όλη την ομάδα. Μπήκα σε ένα νέο σπίτι και μου ζήτησαν να βγάλω αυτό που πραγματικά είμαι. Η Τατιάνα θέλει τη γνώμη και την αλήθεια μας, να είμαστε ο εαυτός μας. Θεωρώ πως κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη δουλειά και είμαι πολύ περήφανος». Υπάρχουν στιγμές που τον αγχώνουν τα σχόλια για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής; «Είμαι ο τελευταίος που μπορώ να μιλήσω για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως στις συσκέψεις δεν μιλάμε για νούμερα, αλλά για τα θέματα, και γελάμε πολύ μεταξύ μας. Πραγματικά η Τατιάνα, επειδή ξεκίνησε ως δημοσιογράφος και μετά έγινε παρουσιάστρια, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά και ομολογώ πως είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά» αναφέρει.

Ο Δημήτρης είχε βρεθεί ξανά σε τηλεοπτικό στούντιο πριν από δέκα χρόνια περίπου, αρχικά στην εκπομπή Κους- Κους το Μεσημέρι, που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου, και έπειτα στο Η Ελλάδα Παίζει με τηΜαριέττα Χρουσαλά, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθη- καν όπως τα είχε φανταστεί. «Ίσως ήμουν πιο ρομαντικός και δεν μπορούσα να υποστηρίξω τη θεματολογία της εκ- πομπής. Επιπλέον, δεν ήμουν έτοιμος να βάλω πίσω το “εγώ” μου για να πάει καλά η εκπομπή. Είχα συμφωνήσει για ένα πρόγραμμα, που βασιζόταν στο παιχνίδι με τους τηλεθεατές, το οποίο όμως έκανε χαμηλά νούμερα, οπότε έγιναν αλλαγές στο concept. Αυτές οι αλλαγές δεν μου άρεσαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν». Δεν φοβήθηκε πως έκλεινε πόρτες; «Όχι, γιατί η βασική μου δουλειά ήταν και είναι το ραδιόφωνο. Ίσως αν “κρεμόμουν” οικονομικά από την τηλεόραση, να είχα διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά φαίνεται πως είχα άγνοια κινδύνου». Υπάρχει, πάντως, κάτι που θα ήθελε πολύ να κάνει τηλεοπτικά. «Το μεγάλο μου απωθημένο είναι να κάνω τηλεπαιχνίδι. Τα παρακολουθώ φανατικά».

On air

Ήταν Νοέμβριος του 1997, όταν βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από τη ραδιοφωνική κονσόλα. Όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τη Θεοδώρα Βουτσά («Καρμική σχέση ζωής για εμένα»), τηΣταματίνα Τσιμτσιλή («Δεν έχουμε συχνή επαφή, αλλά έχουμε μια αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλο»), τηΝάντια Μπουλέ («Είναι η πιο παλιά και αγαπημένη μου φίλη από το χώρο») και τη Μαρία Κωνσταντάκη. Όμως υπάρχει και μια συνεργασία που τον δυσκόλεψε. «Με τη Γιολάντα Διαμαντή ήταν λίγο στραβό το κλίμα από την αρχή που συναντηθήκαμε και η χημεία μας δεν έδεσε. Μέχρι το τέλος της συνεργασίας είχαμε κατα- φέρει να κρατήσουμε ισορροπίες και τώρα μόνο αγάπη έχουμε μεταξύ μας. Το timing παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στις ανθρώπινες σχέσεις».

Ζύγιζα 107 κιλά

Ο Δημήτρης τα δύο τελευταία χρόνια ζει έντονα, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Η αλλαγή ξεκίνησε όταν αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα παραπανίσια κιλά που τον είχαν οδηγήσει στην κατάθλιψη. «Ξύπνησα ένα πρωί και για πρώτη φορά αντίκρισα τα 107 κιλά που είχα φορτώσει το σώμα μου! Κάθισα γυμνός μπροστά στον καθρέφτη και είδα απέναντί μου ένα χοντρό και δυστυχισμένο άνθρωπο. Από εκείνη τη στιγμή γεννήθηκα ξανά! Είχα πέσει σε τέλμα, αλλά η ρουτίνα δεν με άφηνε να δω τι μου συμβαίνει. Η ζωή μου ήταν δουλειά, σπίτι, τηλεκοντρόλ και delivery. Ήταν καλοκαίρι του 2012, όταν άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί δεν ήμουν καλά και τελικά συνειδητοποίησα πως μέχρι τότε έκανα ό,τι άρεσε στους γονείς, την αδελφή, τους φίλους, τις σχέσεις μου και όχι σε μένα. Άκουγα τα “θέλω” των άλλων και είχα γίνει ό,τι εκείνοι ήθελαν. Εκείνη την ημέρα αποφάσισα να γίνω ευτυχισμένος, να μην κλαίω χωρίς λόγο και να αγαπήσω πρώτα εμένα. Τώρα κάνω πράγματα για να περνάω εγώ καλά και έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε για αυτό που είμαι. Ζω την κάθε στιγμή. Μπορεί να έχω περάσει ερωτική απογοήτευση, να έχω πέσει στα πατώματα για τον έρωτά μου, αλλά το προτιμώ από το να κάθομαι μπροστά σε μια τηλεόραση και να τρώω».

Η σωστή διατροφή και η άθληση μπήκαν στο καθημερινό του πρόγραμμα και αυτά ήταν τα βήματα που τον έφεραν πιο κοντά στην ευτυχία. «Δεν ήταν εύκολη η διαδρομή, αλλά κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου. Πλέον κάνω σωστούς συνδυασμούς τροφών και γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Θέλω να χάσω ακόμα πέντε κιλά, νομίζω πως χρειάζεται να κάψω λίπος και να αυξήσω τη μυϊκή μάζα. Έχω δει μεγάλη διαφορά στη ζωή μου, πλέον είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος» λέει χαμογελώντας.

Ο Δημήτρης και ο έρωτας

«Είμαι εντελώς drama queen! Πραγματικά είμαι γκόμενα σ’ αυτά, πέφτω με τα μούτρα. Έχω ερωτευτεί τρεις φορές και η τελευταία ήταν πολύ πρόσφατα». Δηλώνει ελεύθερος; «Βρίσκομαι στην ανάρρωση! Είμαι ελεύθερος, αλλά όχι διαθέσιμος ακόμη. Για να κάνεις μια νέα σχέση, σημαίνει πως πρέπει να δώσεις χώρο σε ένα νέο άνθρωπο, να κάνεις υποχωρήσεις και εγώ σ’ αυτή τη φάση προσπαθώ να συνέλθω από την προηγούμενη κατάσταση. Ο έρωτας με έρωτα περνάει». Του αρέσει που σήμερα οι γυναίκες έχουν γίνει «κυνηγοί» και φλερτάρουν χωρίς αναστολές; «Δεν τρελαίνομαι κιόλας. Δεν μου αποδεικνύει τίποτα αν έρθει μια γυναίκα και μου την πέσει στεγνά. Μου αρέσει το παιχνίδι και το φλερτ. Αφήστε μας να δικαιολογήσουμε το ρόλο μας ως άντρες!».

Keywords
Τυχαία Θέματα