Καθημερινή προετοιμασία ψωμιού από το στρατιωτικό αρτοποιείο στη Σάμο

Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2014, αλλά το ψωμί εξακολουθεί να αποτελεί τη βάση της ελληνικής διατροφής, ιδίως αυτής του Έλληνος στρατιώτου. Στο πλαίσιο αυτής της κατά το δυνατόν αυτάρκειας ενός σχηματισμού της ΑΣΔΕΝ, που έχει την ιδιαιτερότητα να έχει στη ζώνη ευθύνης του δύο μεγάλα νησιά και καμιά δεκάδα μικρότερα, όπως είναι η 79η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ) στη Σάμο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μόνιμου στρατιωτικού αρτοποιείου αυτής, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών των Μονάδων του νησιού.

Συμφώνως με υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή του ΓΕΣ

ως τώρα οι μονάδες της Σάμου προμηθεύονταν ψωμί από ιδιώτη κατόπιν διαγωνισμού. Τώρα με την ενεργοποίηση του υφιστάμενου στο πλαίσιο του Τάγματος Υποστηρίξεως του Σχηματισμού στρατιωτικού αρτοποιείου σε καθημερινή βάση όλες οι μονάδες της Σάμου θα λαμβάνουν καθημερινώς φρέσκο ψωμί και αρτοσκευάσματα με σημαντική οικονομία για το σχηματισμό.

Κατά την τελετή των εγκαινίων στο στρατόπεδο «Καπετάν Λαχανά» στην περιοχή Κοκκαρίου Σάμου, πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ Ευσέβιο, ενώ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Χαράλαμπος Λαλούσης και εκπρόσωποι των τοπικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Αναζητήσεις
εργασία αρτοποιείο στρατού
Τυχαία Θέματα