Καταγγελία: "Έκοψαν" τραγουδίστρια του Παντελίδη γιατί δεν δέχθηκε να "κάτσει" στον...

Όσο υπάρχουν κάτι τραγικοί τύποι που το παίζουν μάλιστα παράγοντες γλύφουν στελέχη τηλεοπτικών σταθμών για να τους βαφτίζουν δημοσιογράφους, υπόσχονται σε νέα κορίτσια ότι θα τα βολέψουν σε σχήματα αρκεί αυτά να βολέψουν τις ορέξεις τους… τότε ναι. Θα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν αυτές οι συμπεριφορές.

Και ξαφνικά ένα νέο κορίτσι που εμφανιζόταν στα εξτρά του Παντελή Παντελίδη σταμάτησε. Και ξέρετε γιατί; Όχι επειδή ο Παντελίδης

δεν φέρθηκε καλά. Όχι επειδή δεν είχε φωνή ή δεν ήταν επαγγελματίας.

Αλλά γιατί ένας γνωστός λίγδας, ορντίναντσα του Παντέλου, ο οποίος μάλιστα έχει και άποψη για άλλους την οποία ωστόσο δεν την λέει ποτέ κατά πρόσωπο- επεδίωξε να χαρεί την τραγουδίστρια κι εκείνη του έριξε άκυρο. Ε… λογικό. Έτσι όπως είναι ο τύπος κάνει μόνο για να κλείνει κανένα εισιτήριο. Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Επικοινώνησε με τον μαέστρο και ζήτησε τον λόγο. Η ίδια θεωρεί πως η αιτία της απότομης διακοπής ήταν το άκυρο της η χυλόπιτα κοινώς, προς τον ψευτοπαράγοντα-ποιος ξέρει τι είπε και που- επειδή ο τελευταίος δεν άντεξε την απόρριψη.

nassosblog

Keywords
Τυχαία Θέματα