"Καρφί" Μητσοτάκη σε Σαμαρά! (ΦΩΤΟ)

Με τον δικό του τρόπο θέλησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να επανέλθει στην επικαιρότητα.

Με αφορμή το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στην Ιερουσαλήμ στην αρχή της εβδομάδας, το οποίο πήρε μεγάλη διάσταση από τα ΜΜΕ, λόγω της μεγάλης του σημασίας, ο Επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook... φωτορεπορτάζ από το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας

στο Ισραήλ το 1992!

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Σαμαρά δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά δεν χρειάζεται να προκύψει κλίμα αναστάτωσης στο εσωτερικό της ΝΔ τη δεδομένη στιγμή, με "καρφιά" εκατέρωθεν...

18.5.1992 - Επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στο μνημείο του Ολοκαυτώματος κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

18.5.1992 Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος έλληνας πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ αφού έχει προηγηθεί η αναγνώρισή του από την Ελλάδα, μία από τις πρώτες ενέργειες της κυβερνήσεώς του, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και στη δήλωσή του, κατά την επίσημη υποδοχή του στο Ισραήλ. Στη φωτογραφία υπογραφή συμφωνιών Ελλάδας - Ισραήλ από τον έλληνα πρωθυπουργό και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Yitzak Samir.

18.5.1992 Συνάντηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ισραηλινής Δημοκρατίας Chaim Herzog κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα