Καρατζαφέρης: Η ΝΔ στέλνει τον Κασιδιάρη στον β’ γύρο

Για τις υποψηφιότητες της Ν.Δ. στο Δήμο Αθηναίων και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο BHMA FM.

Αναφερόμενος στις διπλές υποψηφιότητες στο Δήμο Αθήνας ο κ Καρατζαφέρης

σημείωσε:

Το να υπάρχουν δύο, τρεις υποψηφιότητες, νομίζω ότι κάπου τα πράγματα δεν έγιναν σωστά και αυτός ο εμφύλιος προφανώς θα έχει ένα κόστος και προφανώς ενισχύει κάποιες υποψηφιότητες που είναι αιχμηρές. Όπως ο κ. Κασιδιάρης, που παίρνει τώρα ένα προβάδισμα.

Ο κ. Κακλαμάνης νομίζω ότι υπηρετεί ένα δικό του, προσωπικό γινάτι, για να πάρει τη ρεβάνς για ό,τι έγινε πριν από μερικά χρόνια. Και τότε, ο Σαμαράς τον άδειασε. Δεν τον υποστήριξε πολύ, ενώ εγώ τον είχα στηρίξει. Αλλά, επαναλαμβάνω, είναι λάθος. Έχουμε κίνδυνο να έχουμε εκπροσώπηση (στο β’ γύρο) με τον κ. Κασιδιάρη και το παιδί εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι πώς το λένε…

(Για το τι θα κάνω εγώ) θα κυλήσει πολύ νερό στον Ιλισσό μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Σε μια κατάσταση παντελώς ρευστή, δεν έχουμε λόγο εμείς να πάρουμε θέση. Κάθε μέρα, υπάρχει και μια νέα υποψηφιότητα. Η γενική κατεύθυνση είναι ότι θα στηρίξουμε ελεύθερα άτομα, με επιλογή συνδυασμών. Θα στηρίξουμε ανθρώπους, με την επιδίωξη να εκλέξουμε τους περισσότερους δυνατούς συμβούλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα