Καμμένος: "To ΠΑΣΟΚ δε θα μπει στη Βουλή"

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι «το ΠΑΣΟΚ αν υπάρχει αυτό γίνεται λόγω της προστασίας που του παρέχει ο Σαμαράς» και προέβλεψε αποχωρήσεις και άλλων βουλευτών από την κυβερνητική πλειοψηφία αλλά και καθίζηση των μνημονιακών κομμάτων στις επόμενες εκλογές σε επίπεδα του... 10%.

Σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης ο Καμμένος

επέμεινε ότι «δεν υπάρχει κεντρική πολιτική συμφωνία "κάτω από το τραπέζι" με το ΣΥΡΙΖΑ».

«Κεντρική πολιτική συμφωνία δεν υπάρχει. Καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι, αυτό που κάνουν ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, να κλείνονται οι δυο τους σε ένα δωμάτιο και μετά να φέρνουν τις αποφάσεις στη Βουλή. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, Δημοκρατία είναι κάθε κόμμα να παρουσιάζει δημόσια την πρόταση του», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο σημείωσε ότι σε τοπικό επίπεδο θα προτείνουν οι τοπικές κοινωνίες συμφωνίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εκανε λόγο για λαϊκές συνελεύσεις που θα εξετάσουν υποψηφιότητες, ικανές να δημιουργήσουν ένα αντιμνημονιακό μέτωπο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ προχώρησε και σε προβλέψεις για το πολιτικό σκηνικό σε ενδεχόμενες γενικές εκλογές. Και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα μπει στη Βουλή», διότι όπως υποστήριξε «είναι το κόμμα που αν υπάρχει είναι λόγω της προστασίας που του παρέχει ο Σαμαράς»!

Ο Καμμένος είπε επίσης ότι και η ΝΔ θα υποστεί καθίζηση. «Η ΝΔ είναι σήμερα ένα κόμμα που έχει μόνο τον τίτλο της ΝΔ. Η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στήριζε την Ευρώπη των κρατών και των λαών, όχι τη φεντεραλιστική Ευρώπη του Πάγκαλου» είπε.

Εκτίμησε μάλιστα ότι στο επόμενο διάστημα θα προκύψουν δυνάμεις που θα «απελευθερωθούν», υπενθυμίζοντας ότι στο δεύτερο μνημόνιο έφυγαν από τη ΝΔ 21 βουλευτές και σημείωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν βουλευτές που θα ψηφίσουν τη δήμευση σπιτιών, εδώ ουσιαστικά πρόκειται για κατάργηση του Συντάγματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα