Καλώς τα παιδιά... 4-0

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ, τον οποίο και κέρδισε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από αυτή τη νίκη ξέφυγαν έξι βαθμούς από τον δεύτερο «δικέφαλο του βορρά».

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κάμπελ, ο οποίος είχε

δύο ασίστ και ένα γκολ!

Ο Κοσταρικανός έβγαλες τις τελικές πάσες σε Μήτρογλου (35΄) και Σαβιόλα (60΄) για να κάνουν το 2-0, ενώ ο ίδιος έκανε το 4-0 στο 80΄. Νωρίτερα ο Φουστέρ πέτυχε το τρίτο γκολ των Πειραιωτών στο 74΄, μετά από κόρνερ του Χολέβας.

Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με την στήριξη του κόσμου του μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο και σιγά σιγά άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί κι εκείνος με την σειρά του ευκαιρίες για γκολ.

Στο 20΄ ο Κάμπελ έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Μήτρογλου στο δεύτερο δοκάρι κατέβασε την μπάλα, αλλά το πλασέ του, από πλεονεκτική θέση, μπλόκαρε ο Χακόμπο.

Στο 24΄εκ νέου ο Κάμπελ… χόρεψε τους αντιπάλους του, έβγαλε την σέντρα, ο Κατσουράνης έδιωξε προτού γίνει απειλητικός ο Ολυμπιακός και ο Χακόμπο μπλόκαρε, εκ νέου, το σουτ του Χολέβας.

Στο 29΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σαλπιγγίδη, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μανωλά και στο 30΄ ο Κάμπελ έκλεψε την μπάλα, έβγαλε ωραία στον Σαβιόλα, αλλά το πλασέ του κόντραρε ο Κατσικάς και έδιωξε την μπάλα.

Ποιος άλλος; Ο Μήτρογλου!

Στο 36΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον συνήθη… ύποπτο, Κώστα Μήτρογλου!

Ο Κάμπελ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του πρώτου ημιχρόνου, έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μήτρογλου έφυγε όμορφα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με προβολή άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, μέσα σε αποθέωση!

Αυτό ήταν το 14ό γκολ του Μήτρογλου στο πρωτάθλημα και ο Κάμπελ έφτασε τις έξι ασίστ, όντας εντυπωσιακός στα πρώτα 45 λεπτά!

Το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Δεν άλλαξε η εικόνα

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κατά πολύ με το πρώτο. Ο Ολυμπιακός πίεζε, δημιουργούσε φάσεις και ο Κάμπελ έκανε δύσκολη την ζωή του Λίνο και όσων πήγαιναν να τον μαρκάρουν, καθώς ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Στο 51΄ ο Χολέβας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έδιωξε με το κεφάλι, αλλά ο Μήτρογλου πήρε το ριμπάουντ. Ο διεθνής στράικερ έκανε το σκαστό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χακόμπο.

Στο 58΄ ο ΠΑΟΚ απάντησε όταν ο Λούκας βρήκε ωραία τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή, αυτός κοντρόλαρε και γύρισε ωραία το σώμα του, αλλά το σουτ του όμως, ήταν άστοχο!

Κάμπελ σέρβιρε, οι επιθετικοί σκόραραν!

Ο Ολυμπιακός στο 60΄ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σαβιόλα και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Ο Κάμπελ σε μία ακόμα εκπληκτική του προσπάθεια στο ματς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το σουτ, αλλά κόντραρε η μπάλα στον Κατσικά και ήρθε ξανά στα πόδια του.

Ο Κοσταρικανός έδωσε αμέσως στον Σαβιόλα, ο οποίος απέναντι από τον Χακόμπο δεν δυσκολεύτηκε και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μίτσελ!

Ο Κάμπελ είχε «δύο στις δύο» ασίστ στο ματς κι έφτασε στις 7 στο πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Έδωσε διαστάσεις θριάμβου

Ο Ολυμπιακός στο 74΄ έκανε το 3-0 με τον Φουστέρ κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Χολέβας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ισπανός νίκησε στον… αέρα τον Αθανασιάδη και με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα από Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ στο 80΄ με ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι αν κι έπεσε κάτω στο τέλος της φάσης, έκανε την προβολή, νικώντας τον Χακόμπο και... έγραψετο 4-0!

Ο Κοσταρικανός ήταν ο κορυφαίος του ματς με δύο ασίστ και ένα πολύ όμορφο γκολ!

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός παρά λίγο να βάλει και πέμπτο γκολ, όταν ο Χολέβας έκανε την σέντρα, ο Φουστέρ με τη μία έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι!

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του αγώνα και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟΚ, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη και αυξάνοντας την διαφορά από τον άμεσο διώκτη του, στους έξι πόντους!

Έτσι, έκλεισε μία τριάδα δύσκολων αγώνων για τους Πειραιώτες, με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ κάνοντας το απόλυτο και χωρίς να δεχτούν γκολ, με 6-0 σκορ συνολικά!

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης (77΄ Μασάντο), Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (64΄ Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (77΄ Μπονγκ)

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ (46΄ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (63΄ Βούκιτς), Λίνο, Λάζαρ (70΄ Νίνης), Κατσουράνης, Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα