Κακλαμάνης: Δεν παραιτούμαι ... ξεχάστε το!

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Ant1, πως πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενημερώθηκε τηλεφωνικά σχετικά με την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά από τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού και όχι από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπως είχαν συμφωνήσει, σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνάντηση που είχαν πριν από λίγες ημέρες.

Παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή του να απευθυνθεί στη λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας παρά τη στήριξη

της Ν.Δ. στον Άρη Σπηλιωτόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν τα κόμματα λειτουργούσαν δημοκρατικά τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Εδώ υπήρξε απόφαση ενός ανθρώπου και των πέριξ του».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε ότι επιμένει στην υποψηφιότητά του γιατί αγαπάει την Αθήνα παρά το γεγονός πως, όπως ανέφερε, του είπαν ότι δεν πάνε καλά οι μετρήσεις προς το πρόσωπό του και γι' αυτό διάλεξαν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. «Έχω και εγώ γνώση των μετρήσεων», είπε χαρακτηριστικά αλλά επέμεινε στην θέση του.

Πάντως ευχήθηκε πάντως καλή δύναμη στον κ. Σπηλιωτόπουλο. «Δεν μπορώ να τού ευχηθώ καλή τύχη γιατί θα ήταν ψεύτικη ευχή. Ελπίζω ότι στο χρονικό διάστημα των δυόμισι μηνών θα μπορέσει να μάθει και να τοποθετηθεί για τα προβλήματα της πόλης», ανέφερε με νόημα

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα