Και εγένετο η Olympiacos F.C. Master Card!(VIDEO)

Μια νέα πιστωτική κάρτα έρχεται στην καθημερινότητά μας. Η Olympiacos F.C. Master Card, η οποία αποτελεί το… αποτέλεσμα της συνεργασίας του Θρύλου με την Τράπεζα Πειραιώς. Και το μεσημέρι της Δευτέρας, σε ειδική εκδήλωση, έγινε η παρουσίασή της από τα στελέχη του Ολυμπιακού

και της τράπεζας.

Παράλληλα προβλήθηκε και το νέο σποτ για την κάρτα, με πρωταγωνιστή τον Νικόλα που είναι οπαδός του Ολυμπιακού και στο οποίο συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Η κάρτα θα είναι άμεσα διαθέσιμη στο κοινό, σε οπαδούς του Θρύλου και όχι μόνο, με πολλά προνόμια για όσους την προμηθευτούν και την χρησιμοποιήσουν.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν δύο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού. Τόσο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όσο και ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν εκεί και μίλησαν για τη συνεργασία αυτή. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Αβραάμ που υπογράμμισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τράπεζα Πειραιώς για τη στήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Οι στόχοι μας συμβαδίζουν.

Εμείς πάντα στοχεύουμε ψηλά και στην κορυφή. Τα νέα προϊόντα θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τον κόσμο, αφού θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει διάφορα δώρα. Θα ήθελα να πω πως είναι σημαντικό και για εμάς, αφού ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια και ξέρουμε πως είναι πάντα κοντά μας».

Από την δική του πλευρά, ο Νταβίντ Φουστέρ σχολίασε: «Καλωσορίζω την Τράπεζα Πειραιώς στην οικογένειά μας. Τέτοιοι είδους συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον Ολυμπιακό, γιατί τον ανεβάζει επίπεδο. Είναι επίσης σημαντική για τον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί έρχεται ακόμα πιο κοντά.

Όπως και να το θέσουμε, η συνεργασία ήταν μια ωραία ιδέα, όπως επίσης η δημιουργία της κάρτας για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα αποκτήσει αυτά τα ωραία δώρα για να τα χρησιμοποιήσει και να έρθει κοντά στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα