Ιταλοί travel bloggers διαφημίζουν την Κρήτη με... hashtag (ΦΩΤΟ)

Ιταλοί travel bloggers ταξίδεψαν από τη χώρα τους στην Κρήτη για τρεις ημέρες.

Το ταξίδι εξοικείωσης με το ελληνικό νησί στο πλαίσιο του project Creta Segreta, που σημαίνει «Μυστική Κρήτη», οργανώθηκε από το Γραφείο του ΕΟΤ

στην Ιταλία, ενώ η Aegean Airlines χορήγησε τα εισιτήρια του ταξιδιού τους.

Τελευταίος σταθμός ήταν ο δήμος Χερσονήσου, όπου οι Ιταλοί bloggers απαθανάτισαν, σύμφωνα με το cretalive.gr, μοναδικές φωτογραφικές στιγμές από την περιοχή του φράγματος Αποσελέμη, από τους γραφικούς οικισμούς του δήμου, από την παραλιακή ζώνη, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τις δύο όψεις της ζωής στην ευρύτερη περιοχή, παρατηρώντας την τουριστική κίνηση αλλά και την ήσυχη ζωή των αγροτών και κτηνοτρόφων του τόπου.

Οι επισκέπτες εξ Ιταλίας απόλαυσαν τα ποικίλα κεράσματα που δέχθηκαν στα σημεία επίσκεψής τους και γνώρισαν την ιδιαιτερότητα της κρητικής δίαιτας και κουζίνας.

Από την πλευρά τους, οι bloggers καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν την κρητική φιλοξενία, τις φυσικές ομορφιές του νησιού, αλλά και τη διάσημη μεσογειακή κουζίνα.

Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα posts:

Η Ιταλίδα Greta από το GretaEscape.com ανέβασε μια φωτογραφία της με έναν γάτο από τα Χανιά

Στο ίδιο post μια φωτογραφία από τα Σφακιά

Η συνάντησή της με μια θαλάσσια χελώνα στο Λουτρό

Ο Λούκα Βιβάν γράφει για το ταξίδι του στην Κρήτη: Το να ταξιδεύεις είναι και η νοσταλγία της επιστροφής, αυτής του να βρίσκεσαι σε αυτόν τον κόλπο, μέσα στην ησυχία του

Η Ελίζα Πατερλίνι αναρτά και από το πρωινό που απολαμβάνει στην Κρήτη, λέγοντας ότι «είναι Δευτέρα και είμαι χαρούμενη, η Μυστική Κρήτη ήταν στα αλήθεια μια όμορφη εμπειρία. Ενα ήρεμο πρωινό και μετά αναχώρηση»

Οι Ιταλοί bloggers, χαρούμενοι, ποζάρουν με τις ποδιές τους

Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει και η κρητική ρακή

Keywords
Τυχαία Θέματα