Ισόπαλες Ζάμπια και Κονγκό

Όπως ξεκίνησαν έτσι συνεχίζουν οι μονομάχοι στον Β’ όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αφού και οι δύο αναμετρήσεις της πρώτης στροφής (Ζάμπια – Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και Τυνησία-Πράσινο Ακρωτήρι) έληξαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ, 1-1.

Βαθμολογία β’ ομίλου:
Πράσινο Ακρωτήρι 1
Λ.Δ Κονγκό 1
Τυνησία 1
Ζάμπια 1

Ζάμπια - Λ.Δ Κονγκό 1-1
(2' Σινγκουλούμα - 66' Μπολασιέ)

Στο πρώτο ματς, η Ζάμπια ξεκίνησε εντυπωσιακά ανοίγοντας το

σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σινγκουλούμα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού ο ενθουσιασμός δεν έφτανε για τη νίκη. Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ανέβασε την πίεσή της σταδιακά στο ματς και εν τέλει δικαιώθηκε ισοφαρίζοντας με τον Μπολασιέ στο 66’. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πρεσάρουν όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Τυνησία - Πράσινο Ακρωτήρι 1-1
(70' Μανσέρ - 78' Ελντόν πεν.)

Στο τελευταίο παιχνίδι, η Τυνησία έπεσε θύμα της... σιγουριάς της. Η ομάδα του Λίκενς δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι. Τελικά, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μανσέρ στο 70’. Οι Τυνήσιοι νόμιζαν πως είχαν «καθαρίσει», όμως οι αντίπαλοί τους δεν είχαν παρατήσει το ματς. Τελικά, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 78’ με πέναλτι του Ελντόν και να πάρουν έναν παλικαρίσιο βαθμό, απέναντι σε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο.

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα