Ηχητικό ντοκουμέντο καίει τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών

Ο Πολωνός υπουργός υπουργός Εξωτερικών Radoslaw Sikorski φέρεται να δήλωσε σε τηλεφωνική του επικοινωνία πως η συμμαχία της χώρας του με τις ΗΠΑ δεν έχει κανένα όφελος για την Πολωνία και συνέκρινε τη στάση της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει με το να κάνει... στοματικό σεξ χωρίς αντάλλαγμα.

Αυτό δημοσιεύτηκε στο πολωνικό περιοδικό «Wprost» την Κυριακή, το οποίο ισχυρίζεται πως διαθέτει ηχητικό ντοκουμέντο από την τηλεφωνική επικοινωνία του Sikorski με τον βουλευτή και πρώην υπουργό

Οικονομικών Jacek Rostowski.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Russia Today, το περιοδικό θα προχωρήσει σήμερα και αύριο σε αναρτήσεις στην ηλεκτρονική του σελίδα των ηχητικών συνομιλιών που διαθέτει.

Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω περιοδικό είχε προκαλέσει πολιτική θύελλα στις αρχές του μήνα, όταν δημοσίευσε κι άλλη υποκλαπείσα συνομιλία μεταξύ του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας και του υπουργού Εσωτερικών, κατά την οποία διαφαινόταν ξεκάθαρα η παραβίαση της ανεξαρτησίας της τράπεζας.

Αναφορικά με τη νέα συνομιλία, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών εμφανίζεται σκεπτικός και καχύποπτος σχετικά με τη συμμαχία της χώρας του με τις ΗΠΑ. Σημειωτέον ότι η Πολωνία αποτελεί έναν εκ των στενότερων και σημαντικότερων συμμάχων της Ουάσινγκτον στην Ανατολική Ευρώπη.

«Η Πολωαμερικανική συμμαχία δεν αξίζει τίποτα. Μάλλον είναι επιζήμια, γιατί δημιουργεί μία ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας στην Πολωνία» φέρεται να είπε ο Sikorski και συνέχισε: «Η απόλυτη μ@@@@. Θα βρεθούμε σε αντιπαράθεση και με τους Ρώσους και με τους Γερμανούς κι θα νομίζουμε ότι όλα είναι τέλεια, γιατί θα έχουμε πάρει στους Αμερικανούς π@@@. Κορόιδα. Εντελώς κορόιδα».

Πάντως, η πολωνική κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα