Η "βόμβα" του Σπανούλη στο τέλος(VIDEO)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν συγκλονιστικός στην πρεμιέρα στο TOP-16, πραγματοποιώντας την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του στην Euroleague. Άλλωστε, βάσει του συστήματος αξιολόγησης της διοργάνωσης, πήρε βαθμό 39 (!), τον μεγαλύτερο που έχει πάρει ποτέ, κάτι που οφείλεται στα τρομερά στατιστικά του.

Ο αρχηγός των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης, ολοκλήρωσε

την αναμέτρηση μετρώντας 28 πόντους σε 34 λεπτά συμμετοχής, έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (5/7δ, 4/8τρ, 6/7β), όντας τόσο ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, όσο και ο κορυφαίος πασέρ του ματς μοιράζοντας 9 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ηγετική εμφάνιση από τον εκπληκτικό Βασίλη Σπανούλη, του οποίου το μάτι... γυάλιζε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, κάνοντας σμπαράλια τα αμυντικά συστήματα των Τούρκων. Ήταν ασταμάτητος με τις χαρακτηριστικές-απολαυστικές του διεισδύσεις, όντας πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του και "σκότωσε" την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τα μεγάλα σουτ που σημείωσε από την περιφέρεια.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, πήρε την φάση πάνω του και με ένα από τα σήμα κατατεθέν του τρίποντα από τα 8 μέτρα, ύστερα από ντρίμπλα, κάνοντας ένα βήμα πίσω, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα! Δείτε στο βίντεο το αποθεωτικό φινάλε, όταν ο αρχηγός σήκωσε στο πόδι τον κόσμο στο ΣΕΦ, πανηγυρίζοντας και ο ίδιος με έντονο τρόπο τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα