Η τελική αναμέτρηση για Βενιζέλο και Παπανδρέου

Γεμίζουν τη φαρέτρα τους, γράφουν και σβήνουν πύρινους λόγους, προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο στις συγκεντρώσεις τους και μετρούν τις δυνάμεις τους. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου που θα μετατρέψουν το Ζάππειο σε κομματική αρένα για το ΠΑΣΟΚ, όπου θα δοθεί και τελική αναμέτρησή τους. Καθοριστικό σημείο

τα πρόσωπα που θα παραβρεθούν σε κάθε εκδήλωση, το χειροκρότημα και η υποστήριξη, με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους παπανδρεϊκούς βουλευτές και τα στελέχη που τον στηρίζουν, ενώ ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιχειρεί με συνεχείς συσκέψεις από το περασμένο Σαββατοκύριακο να εμφανίσει στην συγκέντρωσή του το ΠΑΣΟΚ ενωμένο. Κυρίως υπολογίζει στα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποστασιοποιηθεί από την πολιτική, διατηρούν όμως την κομματική τους δύναμη και την επιρροή στην βάση του κόμματος.

Το μπρα ντε φερ μεταξύ των δύο ανδρών θα κρίνει και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Στελέχη και βουλευτές το γνωρίζουν καλά και είναι σε μεγάλο δίλημμα πολλοί από αυτούς καθώς έχουν στα χέρια τους και τις δύο προσκλήσεις για τις εν λόγω εκδηλώσεις και ομιλίες Βενιζέλου και Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα