Η Συγγρού "ξέχασε" τον Νίκο Δένδια

Ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγο η Συγγρού, μεσω του Κώστα Σκρέκα για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης EBRD να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα. Όμως στην ανακοίνωση δεν γίνεται ονομαστική αναφορά στο Νίκο Δένδια παρόλο που πέρασε από το υπουργείο Ανάπτυξης. Κατι που δείχνει το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατεί, εν οψει κιόλας της

συνεδρίασης της γαλάζιας Κ.Ο. την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Συγγρού αναφέρει μεταξύ αλλων " η απόφαση έρχεται ως αποτέλεσμα των προσπαθειών που κατέβαλε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο μαζί με τον τότε υφυπουργό κ. Ν. Μηταράκη συναντηθήκαμε με τη διοίκηση της EBRD στο Λονδίνο και εξασφαλίσαμε την απαραίτητη θετική εισήγηση, ώστε να ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα τη δραστηριοποίησή της στη χώρα μας " .

Πάντως ανακοίνωση έβγαλε και ο Νίκος Δένδιας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

" Υπενθυμίζω ότι για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είχαν προηγηθεί οι επαφές και συναντήσεις μου για το ίδιο ζήτημα, κατόπιν πρωτοβουλίας μου, το διάστημα που διατέλεσα υπουργός Ανάπτυξης, όπως και του τότε Υφυπουργού κ. Νότη Μηταράκη, οι οποίες συνεχίσθηκαν από τον κ. Κώστα Σκρέκα, ο οποίος με διαδέχθηκε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ", αναφέρει συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης.

Γ.Σ.

Διαβάστε επίσης:

Οι βαρόνοι της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνουν θέση μάχης

Νέα κλειστά δείπνα δελφίνων στη Νέα Δημοκρατία

Keywords
Τυχαία Θέματα